Gemma Atkinson in Airborne drama

Het FHM-model Gemma Atkinson zal misschien binnenkort haar eerste rol neerzetten in een geslaagde film, gezien al haar vorige avontuurtjes op sissers zijn uitgedraaid. De kansen zijn wel zeer gering (om niet te zeggen onbestaand), gezien ze opnieuw moet samenwerken met B-regisseur Dominic Burns en scenarist Paul Chronnell die niet meteen over de gave beschikt een interessant drama op papier te zetten. Maar laten we deze Airborne (2012) het voordeel van de twijfel geven, het is niet alle dagen dat je een drama voorgeschoteld krijgt met Luke Mark Hamill Skywalker.

Korte inhoud: Ondanks een naderende sneeuwstorm stijgt een laatste vliegtuig op. De passagiers komen echter snel te weten dat er kapers aan boord zijn met het plan de twee piloten te vermoorden. De passagiers proberen echter te verhinderen dat de terroristen het vliegtuig gebruiken als een wapen, maar dat gaat niet van een leien dakje. Intussen stijgen gevechtsvliegtuigen op met het vliegtuig in hun vizier. Maar met de sneeuwstorm is het niet eenvoudig om het vliegtuig neer te schieten.


airborn,Gemma Atkinson,Dominic Burns,Paul Chronnell,Mark Hamill,Mark Wahlberg,Red Eye

Deze prent had al veel vroeger in de zalen moeten draaien, maar gezien het gevoelige onderwerp (wat passagiers kunnen doen wanneer er zich een vliegtuigkaping voordoet) werd de film verschillende malen verschoven. Ook het interview met Mark Wahlberg, over hoe hij zou hebben gereageerd mocht hij in één van de vliegtuigen zitten tijdens 9/11, heeft de zaak niet geholpen.

Alles aan deze film stinkt naar een flop met voorbedachten rade. Zelfs het onnozele 9/11 verhaaltje en de geripte Red Eye poster doet vermoeden dat niemand zelfs nog maar de minste moeite heeft gedaan om hiervan iets goeds te maken, laat staan een originele film te brengen. Maar wat maakt het uit. Gemma Atkinson blijft een plezier om naar te kijken (geniet maar van de onderstaande gallery). Gemma zei in een interview dat ze verbaast was dat de filmmakers zelfs een vliegtuig hadden voor de shoot die nauwelijks 1,2 miljoen dollar heeft gekost. Het verbaast ons eigenlijk ook.


*** Airborne trailer ***

2 Comments

 1. Douglas

  Die rip-off van de Red Eye poster is toch wel flagrant. Ik heb wel moeten lachen met de trailer, wie weet, wordt dit zo slecht dat het goed begint te worden.
  Trouwens, is die muziek niet ook een rip-off van Tron Legacy ???

  Reply
 2. Gilles

  Airborne gezien en het is zelfs met Gemma Atkinson niet om aan te zien!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.