Antwoorden en winnaars van de Mission Impossible Quiz

De formule om op snelheid te werken heeft zijn vruchten afgeworpen bij de Mission Impossible quiz, want er werd massaal deelgenomen. Maar in tegenstelling tot de andere wedstrijden waren er bij deze editie ook meer foutieve antwoorden. Het is dus ook een grote afwisseling voor ons om eens winnaars met een dvd te beladen, die niet alle antwoorden correct hadden. Snel antwoorden was dus de sleutel. Hieronder vinden jullie de antwoorden op de stills:


mission impossible,wedstrijd,filmquiz

1. Top Gun
2. Drive
3. Red State
4. Inglourious Basterds
5. L’Amour c’est mieux à deux
6. The Abandoned
7. Transsiberian
8. A Perfect Murder
9. Starship Troopers
10. Tinker Tailer Soldier Spy
11. Margin Call
12. The Conversation
13. The Blind Side
14. Sherlock Holmes
15. The Iron Lady
16. Step Brothers
17. Spread
18. The Descendants
19. Your Highness
20. A Better Life

Maar de held van deze quiz is M. Van Acker die de snelste was met de meest correcte antwoorden. De Mission Impossible quadrilogy-box komt uw richting. De twee winnaars die een Ghost Protocol DVD winnen zijn D. Gifford en P. Depaepe, de twee winnaars die een Ghost Protocol Blu-ray krijgen zijn K. Cornelissen en S. Decraene. Proficiat aan de winnaars en blijf De FilmBlog volgen voor nog meer wedstrijdjes.