Antwoorden en winnaars van de Avengers Quiz

De Avengers quiz heeft op enkele tientallen deelnemers bijna het record verbroken van de Jurassic Park quiz. We zijn benieuwd of de Mission Impossible Quiz misschien wel een nieuw record zal optekenen. Hieronder zijn in ieder geval de 20 correcte antwoorden:


wedstrijd,filmquiz


1. Thor
2. Green Arrow
3. Doctor Strange
4. Elektra
5. Lobo
6. Dark Phoenix of Phoenix of Redd
7. Hulk
8. Aphrodite X
9. Flash
10. Joker
11. Iron Man
12. Solomon Grundy
13. Wonder Woman
14. Carnage
15. Black Widow
16. Cyclops
17. Black Bolt
18. Storm
19. Polaris
20. Captain America

De 5 winnaars zijn: I. Callens (usb + koptelefoon+duo-ticket), V. Dewaele (pet+buttons+duo-ticket), A. Wauters (usb+pet+buttons), L. Van Gucht (usb+pet+buttons), S. Elsen (buttons+pet). Proficiat aan de winnaars en geniet van de leuke gadgets !