De grote Mission Impossible filmquiz

Terwijl we ons nog door de mailtjes worstelen van de Avengers quiz, is hier al een nieuwe wedstrijd. En we hebben een klein vermoeden dat deze Mission Impossible quiz alle records zal breken qua deelname. Maar het zou geen mission impossible zijn mochten we het al te simpel maken. En met deze quiz gaan we eens de selectie-procedure aanpassen (en hopelijk de filmkenner gaan onderscheiden van de gewone forum bezoeker die zijn antwoorden copy-paste van anderen). De schiftingsvraag laten we voor deze wedstrijd vallen, en we zullen rangschikken op basis van snelheid. Maar ook de trouwe filmblog lezer die niet meteen een krak is in het oplossen van filmquizjes, zal een kans maken op een exemplaar van Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) van regisseur Brad Bird.

Korte inhoud Ghost Protocol: Wanneer door terroristische aanslag het Kremlin met de grond gelijk wordt gemaakt, activeert de Verenigde Staten “Ghost Protocol” en ontmanteld het volledige Mission: Impossible team. Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn collega’s zijn verantwoordelijk gesteld voor de aanval, maar worden toegestaan te ontsnappen als deel van het plan om hen de gelegenheid te geven om buiten hun bureau op te treden. Hunt wordt gewaarschuwd dat indien een lid van zijn team gevangen wordt genomen, zij zullen beschuldigd worden zoals terroristen die een nucleaire aanval plannen. Hij wordt gedwongen om met FBI agent Brandt (Jeremy Renner) te werken, die veel meer over Hunt’s verleden weet dan Hunt zelf.


mission impossible,wedstrijd,filmquiz

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met zoveel mogelijk correcte filmtitels op de onderstaande stills, alsook of jullie al dan niet fan zijn van De Filmblog op Facebook . Vergeet uiteraard ook niet jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Enkel deelnemers uit België zijn toegelaten.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 20 mei 2012. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres.

Elke correcte naam levert één punt op. Er zijn 5 winnaars. De quadrilogy-box gaat naar diegene met het meeste punten in de snelste tijd. Twee exemplaren van Ghost Protocol gaan naar eerste twee winnaars op de eerste 100 inzendingen, de andere twee Ghost Protocol exemplaren gaan naar trouwe filmblog-quizzers die in het verleden nog niet veel hebben gewonnen. Succes !

 

[ Zoek de FilmTitel ]
*** klik op de afbeelding voor een hi-def versie ***

wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible
wedstrijd,filmquiz,mission impossiblewedstrijd,filmquiz,mission impossible