Rihanna pakt rol in The Fast and the Furious 6

Ons Rihanna heeft blijkbaar indruk gemaakt met haar debuut in Battleship (2012), de film die deze maand in de bioscoop verscheen en de gemiddelde toeschouwer in slaap kon wiegen met peperdure cgi en een scenario die te gek is om op papier te zetten.

The Fast and the Furious 6,The Fast and the Furious,rihanna,battleship,justin lin,vin diesel,paul walker,Michelle Rodriguez,Jordana Brewster,Dwayne Johnson,gina carano

Van mijn part mogen ze dit schip lang geleden al gezonken hebben, maar blijkbaar heeft één iemand hier toch nog iets aan kunnen overhouden, naast een vette paycheque. Blijkbaar zou het pop-idool een tweede filmrol te pakken hebben.

De zangeres gaat de schurkenrol spelen in de actiefilm The Fast and the Furious 6 van regisseur Justin Lin, die ook al de sterke Fast Five (2011) had ingeblikt.

The Fast and the Furious 6 zou zich afspelen in Londen, waar Rihanna in dure auto’s mag racen tegen onder anderen Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster en Dwayne Johnson. Zelfs de nieuwe actie-heldin Gina Carano zou van de partij zijn. De 24-jarige R&B-ster zou deze zomer naar Essex gaan, waar een deel van de opnames van start gaan. Essex omdat de Britse hoofdstad is afgesloten vanwege de Olympische Spelen. Bummer !

Rihanna zelf heeft al aangegeven meer te willen doen in de filmbusiness. Zo gaf ze onlangs aan graag eens te willen werken met komedieregisseur Seth Rogan. De pop-idolen die het schoppen tot volwaardige actrices zijn echter op één hand te tellen. Ik was niet meteen onder de indruk van haar prestatie in Battleship, maar kan je haar moeilijk kwalijk nemen. Zelfs Liam Neeson werd van de kaart gespeeld door het visueel vertier.

***Related Posts***
10/04/2012: Nieuwe Battleship posters
11/09/2010: Rihanna pakt debuutrol in Battleship + Rihanna pics

5 Comments

 1. bart

  Kijk aan, hier is de nieuwe Oscar-kandidate.

  Reply
 2. bennett

  Battleship is gewoon een kloon van Transformers met Rihanna en een figurantenrol voor Liam Neeson. Heb er uiteindelijk nog wel van kunnen genieten. Ja, het scenario is om van te schaterlachen en de clichés zijn nauwelijks bij te houden, maar het is het soort film die je gaat zien wanneer je niet al teveel moet voor nadenken.

  Reply
 3. offtopic

  De derde trailer van TDKR is uit, ik hoop eigenlijk op een soort analyse van De Filmblog

  Reply
 4. Dave

  Komt eraan 😉

  Reply
 5. Micha

  @Dave: moet van ver komen …? 😉

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *