De FilmBlog geeft Avengers tickets en goodies weg

Sinds 25 april 2012 is de comic-blockbuster The Avengers (2012) in de zalen. De veelbelovende ensemble film van regisseur Joss Whedon (Serenity). En ook al is dit maar de tweede langspeelfilm van Joss, is de man misschien wel één van de meest geschikte filmmakers om deze Marvel prent in goede banen te leiden. En voor deze gelegenheid geeft De FilmBlog samen met Walt Disney Belgium een aantal filmtickets en gadgets weg.

Korte inhoud: The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid heeft Nick Fury (Samuel L. Jackson), directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., een team nodig om de wereld te redden van de ondergang. Dit team bestaat uit Iron Man (Robert Downey Jr.), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans).


the avengers,wedstrijd,filmquiz

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met zoveel mogelijk correcte namen van onderstaande superhelden of villains (we zoeken de heldennaam en niet de karakternaam; dus niet Bruce Wayne maar wel Batman, en niet Peter Parker maar wel Spider-Man), alsook een antwoord op de schiftingsvraag en of jullie al dan niet fan zijn van De Filmblog op Facebook. Vergeet uiteraard ook niet jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Enkel deelnemers uit België zijn toegelaten.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 6 mei 2012. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres.

Elke correcte naam levert één punt op. Facebookfans van De FilmBlog krijgen één punt extra (maximumscore is dus 21/20). In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Vijf mensen zullen in de prijzen vallen; de 1e krijgt een duo-ticket + Avengers headphones + usb, de 2de een duo-ticket + Avenger buttons + Avengers hat, de 3de, 4de en 5de winnaar krijgen een Avengers usb + Avengers keychain of hat of buttons en de 5de winnaar krijgt de Avengers butons + hat. Succes !

 

[ Wie zijn deze Superhelden en Villains ? ]
*** klik op de afbeelding voor een hi-def versie ***

 

filmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengers
filmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengers
filmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengers
filmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengers
filmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengersfilmquiz,the avengers

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?

 

***Related Posts***
06/02/2012: The Avengers trailer
01/02/2012: Captain America: The First Avenger review
06/02/2011: Cobie Smulders in The Avengers
15/07/2011: Mark Rufallo in The Avengers
09/06/2010: Captain America is de eerste Avenger