Slimme LG campagne voor hun 3D home cinema systeem

Het is niet de bedoeling hier wat reclame te maken voor LG (geloof me, er zijn veel betere merken op de markt), maar hun nieuwe campagne voor hun home cinema geluidssysteem vond ik wel slim gezien. De tagline luidt: Home theater 3D sound LG. Every side of the sound. Drie alom bekende filmposters (Forrest Gump, Pretty Woman, Kill Bill) werden in 3D gezet en vanuit een andere hoek bekeken. Ik ben benieuwd of ze de posters nog zullen aanvullen met andere exemplaren. Wel spijtig dat ze er geen echte 3d-posters van hebben gemaakt.


Forrest Gump,Pretty Woman,Kill Bill,3d posterForrest Gump,Pretty Woman,Kill Bill,3d posterForrest Gump,Pretty Woman,Kill Bill,3d poster

2 Comments

  1. MB

    Wel een leuke campagne. Zo kan ik anders nog een aantal leuke posters bedenken die ze in 3D kunnen zetten. Maar inderdaad, ik zou toch ook niet meteen voor LG kiezen mocht ik mijn home cinema installatie aanschaffen.

    Reply
  2. java

    Zalige posters !!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *