De borsten van Jennifer Love Hewitt in The Client List

Er is geen betere manier om een film te promoten dan met een affiche die gecensureerd wordt, zoals onlangs nog de posters van Les Infidèles. En dit keer kwam de tv-serie “The Client List” in het vizier van een puriteinse minderheid. De serie is gebaseerd op een flauwe tv-film The Client List (2010), met Jennifer Love Hewitt in de hoofdrol.

Jennifer Love Hewitt,The Client List,les infidèles,Lesley-Ann Poppe,Ghost Whisperer

Op de affiche kijken de borsten van Jennifer Love Hewitt iets teveel op die van Lesley-Ann Poppe in de nieuwe Playboy editie, en bijgevolg kwam er meteen heel wat tegenwind. Daarom werden deze week twee verschillende reclameaffiches de wereld ingestuurd: eentje met diepe inkijk en een iets meer katholiek exemplaar.

Gelukkig voor de mannelijke bewoners van Los Angeles zal de uitdagende affiche wel verschijnen in het straatbeeld. Het Amerikaanse blad ‘Entertainment Weekly’ oordeelde echter dat die foto net iets te veel prijsgeeft van haar ruime E-cup en verkoos het toegedekte alternatief. En dat terwijl Jennifer recent zelf nog toegaf dat die troeven haar al heel wat vooruit gebracht hebben in het leven.

Korte inhoud: Een voormalig model wordt gedwongen om een baantje aan te nemen bij een massagesalon wanneer haar familie uit huis dreigt gezet te worden nadat haar echtgenoot gewond is geraakt en hierdoor niet meer kan werken. Helaas voor haar komt ze er al snel achter dat haar cliënten meer verwachten dan alleen een massage.

Dat de serie niet veel om het lijf zal hebben is duidelijk. Iets wat tevens bevestigd werd met een interview waar de actrice het volgende zei: “Ik weet nu hoe ik die dingen (lingerie) beter moet dragen, hoe ik sneller in een bh kan duiken enzovoort. Een pittige dame uit Texas spelen ligt me ook wel, want ik ben zo opgegroeid. Zo sexy en provocerend uit de hoek komen was wel nieuw voor mij, maar ik vond dat best spannend. Ik heb er dan ook ontzettend van genoten.”

De Ghost Whisperer actrice vond het zelfs enigszins bevrijdend om uit te pakken met haar vrouwelijkheid. “Ik vind me er de geschikte leeftijd voor hebben, met mijn 33 jaar. Als ik jonger zou geweest zijn, zou het vooral pikant overgekomen zijn. Maar nu ben ik al best rijp: als je dan zo’n rol mag spelen, ontdek je je eigen kracht en seksualiteit.”

Hoe je een serie kan distilleren uit een zwakke film is mij een raadsel, maar één ding is zeker: seks verkoopt. En ik denk dat dit zowat het enige argument is waarom deze serie gemaakt werd. Vreemd genoeg zat er zo goed als geen naakt in de film, dus ben ik benieuwd of ze deze keer iets meer skin zullen laten zien…?


*** The Client List season 1 trailer ***

***Related Post***
29/08/2005: Jennifer Love Hewitt in Ghost Whisperer

2 Comments

  1. arjen

    Ik heb de indruk dat haar borsten met de jaren wat gegroeid zijn :p

    Reply
  2. daniel

    het zou wel de eerste niet zijn die haar borsten nog wat laat bijwerken.wij zijn het all gewoon van die filmsterren of die vrouwen die er in spelen.zo was er ooit naar mijn mening toch niet all te leelk ze mocht er best wezen ze had rost haar ze had ook geen boezem gelijk er vele hebben maar plots zie je haar in een komische serie.erg veranderd haar borsten wat meer volume en de rest zal er ook wel van gehad hebben. maar zo gaat dat geld genoeg.even wat veranderingen een beetje meer dit of dat dus eigenlijk moet zei het niet doen want haar cupmaat is all groot genoeg. maar ja hei

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *