De FilmBlog stuurt 5 duo’s naar John Carter

Op 7 maart 2012 komt de science-fiction blockbuster John Carter (2012) in de zalen. De live-action debuutfilm van Pixar-regisseur Andrew Stanton (Finding Nemo, Wall-E). Wie weet wordt dit al een even succesvolle klepper als Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) van die andere Pixar-regisseur Brad Bird die eveneens zijn eerste stappen had gezet in de live-action cinema. En voor deze gelegenheid stuurt De FilmBlog samen met Walt Disney Belgium 5 koppels naar de film in een bioscoop naar keuze en geeft hen daarbij nog een exclusieve John Carter goodie als extraatje. Naargelang de bioscoop is de film ook te zien in 3D.

Korte inhoud: Voormalig legerkapitein John Carter (Taylor Kitsch) is oorlogsmoe van het strijden in de Amerikaanse burgeroorlog, en probeert zijn geluk als goudzoeker. Tijdens een achtervolging door Indianen zoekt hij bescherming in een grot. Daar heeft iets vreemds plaats, want zijn lichaam wordt op onverklaarbare wijze overgebracht naar de planeet Mars, waar hij terecht komt in een oorlog van epische omvang tussen de bewoners van de planeet, die zij Barsoom noemen. Die wereld, bevolkt door de meest vreemdsoortige wezens, staat op het punt van ineenstorting. Carter beseft dat alleen hij redding kan brengen, en dat het lot van de planeetbewoners in zijn handen rust. Zijn ontmoeting met de adembenemend mooie prinses Dejah Thoris (Lynn Collins) is een stimulans om zich in te zetten voor de redding van Barsoom.


john carter,wedstrijd,filmquiz

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met zoveel mogelijk correcte namen van de filmacteurs en -actrices, alsook een antwoord op de schiftingsvraag en of jullie al dan niet fan zijn van De Filmblog op Facebook. Vergeet uiteraard ook niet jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Enkel deelnemers uit België zijn toegelaten.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op woensdag 7 maart 2012. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres.

Elke correcte naam levert één punt op. Facebookfans van De FilmBlog krijgen één punt extra (maximumscore is dus 21/20). In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !

 

[ Wie zijn deze Acteurs en Actrices ? ]
*** klik op de afbeelding voor een hi-def versie ***

 

john carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquiz
john carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquiz
john carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquiz
john carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquiz
john carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquiz
john carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquiz
john carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquizjohn carter,wedstrijd,filmquiz

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?

 

*** John Carter trailer ***