Wanderlust met topless Jennifer Aniston

Er is veel te doen rond de komedie Wanderlust (2012) van regisseur David Wain (Role Models), die opnieuw werkt met zijn lievelingsacteur Paul Rudd. Maar het is wel de tegenspeelster van Rudd die alle aandacht naar zich toetrekt.

wanderlust,jennifer aniston,david wain,paul rudd,horrible bosses,Malin Akerman,justin theroux,role models

Naar verluidt zou rom-com queen Jennifer Aniston een femme fatale spelen die een triootje doet met andere vrouwen, drugs gebruikt en uiteindelijk als seksverslaafde in een hippiegemeenschap belandt. En de kers op de taart is dat de actrice voor het eerst in haar carrière ook topless gaat.

Korte inhoud: Nadat het stedelijk koppel Linda en George (Jennifer Aniston en Paul Rudd) een huis koopt in New York, verliest George zijn baan. Doordat ze geen andere optie hebben besluit het koppel naar Georgia te verhuizen om bij familie in te trekken. Op weg er naar toe overnachten ze in een Bed & Breakfast wat een nudistengemeenschap blijkt te zijn.

Paul Rudd vind ik zelf geen geweldig karakter-acteur, maar de man speelt altijd wel in ontspannende filmpjes. Jennifer Aniston speelt dan weer quasi altijd dezelfde rolletjes, dus weet je wat je kan verwachten. Zij en Sandra Bullock zijn onderling uitwisselbaar, met dit verschil dat Aniston haar brave imago wat ruwer wil maken met pikante scènes. Maar koester niet teveel verwachtingen. Gewoonlijk verdwijnen de meeste naaktshots toch op de montagevloer in plaats van in de film. Laat staat dat er effectief shots zijn opgenomen van Jennifer topless. Het maakt tegenwoordig allemaal deel uit van de promo-machine om zo extra veel buzz te genereren. Kijk maar naar haar vorige prent: Horrible Bosses (2011). Veel poeha rond de “stoute scènes”, maar het was uiteindelijk allemaal wel van een pg-13 niveau (ook al werd een een R-rated etiquette op de film geplakt)

In Wanderlust zien we ook nog de blondine Malin Akerman en het nieuwe vriendje van Jennifer Aniston, Justin Theroux. Morgen loopt de film al in de Amerikaanse zalen, maar in tussentijd zijn er al een aantal reviews verschenen met vrij positieve kritieken. De film probeert zich niet voor te doen als een satirische film, maar wel een prent die het moet hebben van zijn absurde humor, waar de acteurs vrij spel krijgen om het publiek aan het lachen te brengen. En met hun trailer zijn ze hier al voor de helft in geslaagd.


*** Wanderlust trailer ***

1 Comment

  1. arjen

    Is Wanderlust niet genomineerd voor een Razzie? Vanavond zullen we weten of ze in de prijzen zullen vallen.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *