Cheerleader op zombiejacht in Lollipop Chainsaw

Lollipop Chainsaw,Tara Strong,James Gunn
OK, ook al lijkt het allemaal wel compleet van de pot gerukt, dit is gewoon een game die ik wil hebben. Lollipop Chainsaw is het nieuwste game van de Grasshopper Manufacture (bekend van ondermeer Rise of the Nightmares), in samenwerking met Warner Bros. Een Japans game met een cheerleader die het opneemt tegen zombies. Pittig detail, haar vriendje was bijna in een zombie veranderd, maar die heeft ze kunnen redden door zijn hoofd te decapiteren. Het you tube filmpje is gewoon te gek en het spel lijkt trouwens ook nog te doen.

Korte inhoud: Lollipop Chainsaw volgt het verhaal van zombie jager en cheerleader Juliet Starling (Tara Strong) die, samen met leden van haar familie en haar vriend Nick, een onthoofd hoofd, de strijd aanbindt tegen hordes zombies in San Romero High School, waar ze vroeger een cheerleader was. De vijandige zombies worden geleid door “een groep van zombie rock and roll heersers”. De zombie-uitbraak is veroorzaakt door een oud-klasgenoot van Julia, een kwaadaardige goth tovenares genaamd Swan.

Mensen die verzot zijn op third person hack & slash games zullen hier een vette kluif aan hebben. Zoals de naam al doet vermoeden is het hoofdwapen van Juliet een kettingzaag. Maar bovenal moet dit gewoon een hilarisch game worden. Regisseur James Gunn (Slither, Super, Dawn of the Dead, Tromeo and Juliet) zou meegeholpen hebben in de ontwikkeling van de Amerikaanse versie van het game, en wie weet maken ze hier nog ooit een film van. Ik hoop het althans. Het game is bestemd voor Xbox 360 en Play Station 3 (PS3).


Lollipop Chainsaw,Tara Strong,James Gunn,Grasshopper ManufactureLollipop Chainsaw,Tara Strong,James Gunn,Grasshopper ManufactureLollipop Chainsaw,Tara Strong,James Gunn,Grasshopper Manufacture

Update 16/03/2012: Het actiegame Lollipop Chainsaw zou wel eens sneller op het witte doek kunnen belanden als gedacht. Daarvoor moet de game, die in juni op de markt komt, wel goed verkopen. Dat heeft scriptschrijver James Gunn gezegd tegen gametijdschrift Edge. “Wanneer mensen het spel niet kennen, is het lastig een film te maken”, liet Gunn weten tegenover het tijdschrift. Het spel bewandelt volgens de scriptschrijver dezelfde weg als het komedie Zombieland. Gunn denkt dat een mix van humor en zombies alleen werkt met gamers, omdat zij daar open voor staan, in tegenstelling tot bioscoopbezoekers.
*** Lollipop Chainsaw trailer ***

***Related Post***
12/04/2008: Hack/Slash nieuwe comic adaptatie

3 Comments

 1. snuff

  Lekker geschift. Typisch manga. Zo’n films bestaan eigenlijk al: zie maar naar ‘the machine girl’ .
  http://www.imdb.com/title/tt1050160/

  Reply
 2. SickPuppie

  woooooooooooooot!! Dit ziet er beestig uit :))
  “How am I still talking without a fucking thorax!?” lachen geblazen ­čśÇ

  Reply
 3. mathieu

  te gek ! laat maar komen die film ­čśÇ

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *