De FilmBlog geeft 4 Valentijn blu-ray’s weg

Valentijn staat voor de deur en wat doen de meeste koppeltjes op de avond van Valentijn? Inderdaad, thuis naar een filmpje kijken. En wat beter om hiervoor een romantisch blu-ray bij de hand te hebben. En in het kader van die amoureuze festiviteiten geeft De FilmBlog met de steun van Stichting Blu-ray Disc Promotie Benelux 4 blu-ray films weg: Love Actually (2003), Romeo + Juliet (1996), Love and Other Drugs (2010) en Bridesmaids (2011). De winnaars van de Hasta La Vista quiz worden begin volgende week bekend gemaakt.

Om één van deze 4 blu-rays te winnen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. (optioneel: kan je ook vermelden welke blu-ray films jouw voorkeur uitdragen) Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.


wedstrijd,filmquiz

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zaterdag 25 februari 2012. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres.

Elk correct antwoord levert één punt op, bij elk foutief antwoord wordt een punt afgetrokken. Facebookfans van De FilmBlog krijgen één punt extra (maximumscore is dus 11/10). In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?