Antwoorden en winnaars van de Groenten uit Balen Quiz

En hier zijn dan ook de antwoorden op de Groenten uit Balen quiz, tevens onze eerste icon-filmquiz. En het was best wel leuk om alle antwoorden door te nemen, de ene al wat grappiger dan de andere. Maar er kunnen maar 10 goede antwoorden zijn; en hier heb je ze:

De antwoorden:
1. Hasta La Vista
2. Rundskop
3. Daens
4. C’est Arrivé Près de Chez Vous
5. Zware Jongens
6. Villa des Roses
7. Aanrijding in Moscou
8. Dagen Zonder Lief
9. Soeur Sourire
10. Ex-Drummer

En de 5 deelnemers die in de prijzen vallen en een duo-ticket winnen + cd met de filmmuziek zijn: S. De Bruyne, K. Opdebeeck, M. Hernalsteen, P. De Busser en T. Vandervelde. De prijzen zullen zo snel mogelijk verzonden worden. Proficiat aan de winnaar en blijf De FilmBlog volgen voor nog meer filmquizjes.

***Related Post***
15/12/11: Groenten uit Balen filmquiz