De posters kleuren gitzwart

De posters blijven de trend volgen: black is back. Hoe donkerder de affiches hoe beter, zelfs zwart wit als het even kan. Dat is in ieder geval niet anders bij de nieuwe filmposter van The Amazing Spider-Man (2012) van Marc Webb, The Dark Knight Rises (2012) van Christopher Nolan én Prometheus (2012) van Ridley Scott. Twee comics en één science-fiction project waar menig fans al een tijdje naar uitkijken.


the dark knight rises,poster,the amazing spider-man,prometheus,ridley scott,christopher nolan,Marc Webbthe dark knight rises,poster,the amazing spider-man,prometheus,ridley scott,christopher nolan,Marc Webbthe dark knight rises,poster,the amazing spider-man,prometheus,ridley scott,christopher nolan,Marc Webb

Het zal in ieder geval een hete zomer worden, zoveel is duidelijk. Prometheus, de Alien prequel van Ridley Scott, zal de spits afbijten in de States op 8 juni (bij ons zelfs een week vroeger op 30 mei), nadien is het de beurt aan de Spiderman film op 3 juli (bij ons op 4 juli) en Batman maakt zich klaar voor de ultieme box-office hit op 20 juli (bij ons op 25 juli). Het is zonneklaar dat alle andere films die hun releasedatum krijgen tussen dit blockbuster geweld, zo goed als ten dode zijn opgeschreven.

***Related Posts***
09/08/2012: The Dark Knight Rises review
27/05/2012: The Dark Knight Rises posters en banners
05/05/2012: The Dark Knight Rises trailer #3
21/12/2011: The Dark Knight Rises trailer analyse
06/08/2011: Eerste afbeeldingen The Dark Knight Rises en Man of Steel
20/07/2011: The Dark Knight Rises teaser trailer
20/01/2011: Anne Hathaway wordt de nieuwe Catwoman – HQ pics
02/12/2010: Komt The Joker terug in The Dark Knight Rises?
21/11/2010: Catwoman en Bane in The Dark Knight Rises?
01/08/2008: The Dark Knight review
17/06/2005: Batman Begins review

2 Comments

  1. Marcell

    Drie films die ik wil zien. Trouwens in de maand mei komen ook nog een paar veelbelovende films uit, zoals The Avengers en John Carter? Het zijn twee films die misschien niet van hetzelfde niveau zijn, maar bij pubers zullen ze wel scoren.

    Reply
  2. baladaur

    De poster van Spider-Man vind ik wel geslaagd. Zit tenminste nog een leuk concept achter. Had iets meer van de Prometheus-poster verwacht.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *