The Black Keys pakken uit met Howlin’ For You

howlin for you,Tricia Helfer,Sean Patrick Flanery,Diora Baird,Christian Serratos,Todd Bridges,Bitch Slap,The Black Keys,exploitation
Wanneer je deze trailer bekijkt denk je meteen aan het ultieme huwelijk tussen Quentin Tarantino / Robert Rodriguez en de exploitation prent Bitch Slap (2009), maar spijtig gaat het hier over een promostunt voor de nieuwe single van The Black Keys, uit het zesde album Brothers. Voor mij is dit een geslaagd alternatief op de gewone videoclip.

Met de campy dialogen, het exploitation camerawerk, de taaie femme fatales en de geflipte scènes, zou je echt denken dat het gaat over een echte film. En ik was er eerst ook even mee weg, tot op het moment ik tot tweemaal toe hetzelfde beeld van de flashback zag met het meisje die haar dino laat vallen – iets wat ‘not done’ is bij langspeelfilm-trailers, maar wel bij videoclips. Maar qua fotografie en acteerwerk ziet alles er heel pro uit.

Korte inhoud: Alexa Wolff (Tricia Helfer) is een sexy huurmoordenaar met een duister verleden, die onbewust verliefd wordt op de man van haar vermoordde vader. Hij is niet haar eerste liefde, dat wel. Twee andere mannen kwamen voor hem. Maar zij wilden niet van haar weten. Maar nu is Alexa volgroeid en heeft ze honger naar wraak, en laat ze een spoor achter van gebroken harten en bloederige lijken.

De fake trailer heet Howlin’ For You (2011) en werd geregisseerd door Chris Marrs Piliero. In het filmpje zijn de rollen weggelegd voor Tricia Helfer, Sean Patrick Flanery, Diora Baird, Christian Serratos en Todd Bridges. De twee muzikanten spelen ook een rolletje in deze fake trailer, als leden van de band Las Teclas de Negro. To be watched more than once ! Laten we nu maar hopen dat de regisseur er uiteindelijk ook een echte film van wil maken …


*** fake trailer Howlin’ For You van The Black Keys ***

2 Comments

  1. micha

    wel een beetje van een kill bill rip off, maar ik zou de film ook wel willen zien. vette trailer / muziekvideo.

    Reply
  2. Marcell

    Toen ik deze trailer voor het eerst zag dacht ik ook meteen dat het om een film zou gaan. Wel wat spijtig dat het MAAR een videoclip is…

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *