De FilmBlog geeft een Blu-ray pakket weg

De blu-ray markt draait op volle toeren. In de laatste maanden van dit jaar gingen er al een kwart miljoen films over de toonbank, en dan in het bijzonder actie- en animatiefilms. De verkoop zou tevens dit jaar met 60% zijn toegenomen. En bij deze gaan we de blu-ray fans nog eens in de watten leggen met een nieuwe editie van de De FilmBlog Quiz. Met de steun van Blu-ray Disc Promotie Benelux geven we één pakket weg met 3 gloednieuwe blu-ray films: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) + X-Men: First Class (2011) + Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011).

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.


wedstrijd,filmquiz

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op woensdag 21 december 2011. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres.

Elk correct antwoord levert één punt op, bij elk foutief antwoord wordt een punt afgetrokken. Facebookfans van De FilmBlog krijgen één punt extra (maximumscore is dus 11/10). In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten heb ik aan deze quiz gewerkt?