Nieuwe trailer The Avengers

Marvel en Disney brengen binnenkort de comic adaptatie The Avengers (2012) uit, van regisseur Joss Whedon (Serenity). Het is een sort cross-over van verschillende super hero films; zoals Hulk, Iron Man, Thor en Captain America.

the avengers,Joss Whedon,Hulk,iron man,thor,captain america,samuel l jackson,Robert Downey Jr,Mark Ruffalo,Scarlett Johansson,Chris Hemsworth,Jeremy Renner,Chris Evans,Zak Penn,the incredible hulk,thor,iron man,Tom Hiddleston,Cobie Smulders,stellan skarsgard,Gwyneth Paltrow,Amanda Righetti

Korte inhoud: The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid heeft Nick Fury (Samuel L. Jackson), directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., een team nodig om de wereld te redden van de ondergang. Dit team bestaat uit Iron Man (Robert Downey Jr.), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans).

Ik ben niet onder de indruk dat al die acteurs met elkaar willen samenwerken en dat het puzzelwerk wel schijnt te kloppen (ook al had ik moeite om Captain America en Iron Man in hetzelfde frame te zien). Maar ik had niets anders verwacht van Joss Whedon. Toch ben ik niet meteen overdonderd door de trailer. De visuals zijn gaaf, maar qua verhaal lijkt het een soort exhibitie te worden van persoonlijkheden, zonder dat er echt een verhaal is die de moeite is om verteld te worden. Een groep van buitengewone krachten die de wereld moet redden van de ondergang is nu niet meteen het meest originele concept voor actieprent. De trailer laat in ieder geval niet vermoeden dat ze van plan zijn om op narratief vlak te willen scoren, en dat ze vooral mikken op one-liners en coole, afgelikte camera-shots.

Het scenario werd geschreven door Zak Penn (X2, Elektra, The Incredible Hulk), en later bewerkt door Whedon zelf. In de film duikt ook Loki (Tom Hiddleston) op, de Noorse God die de mensheid wil onderwerpen aan zijn gezag. Ook Maria Hill is van de partij (Cobie Smulders), als de agente die naast Nick Fury werkt. Smulders, beter bekend voor haar rol in How I Met Your Mother, werd eerder getipt door Whedon als mogelijke Wonder Woman, maar dat liedje ging niet door.


the avengers,joss whedon,hulk,iron man,thor,captain america,samuel l jackson,robert downey jr,mark ruffalo,scarlett johansson,chris hemsworth,jeremy renner,chris evans,zak penn,the incredible hulk,tom hiddleston,cobie smulders,stellan skarsgard,gwyneth paltrow,amanda righetti

the avengers,Joss Whedon,Hulk,iron man,thor,captain america,samuel l jackson,Robert Downey Jr,Mark Ruffalo,Scarlett Johansson,Chris Hemsworth,Jeremy Renner,Chris Evans,Zak Penn,the incredible hulk,thor,iron man,Tom Hiddleston,Cobie Smulders,stellan skarsgard,Gwyneth Paltrow,Amanda Righettithe avengers,Joss Whedon,Hulk,iron man,thor,captain america,samuel l jackson,Robert Downey Jr,Mark Ruffalo,Scarlett Johansson,Chris Hemsworth,Jeremy Renner,Chris Evans,Zak Penn,the incredible hulk,thor,iron man,Tom Hiddleston,Cobie Smulders,stellan skarsgard,Gwyneth Paltrow,Amanda Righettithe avengers,Joss Whedon,Hulk,iron man,thor,captain america,samuel l jackson,Robert Downey Jr,Mark Ruffalo,Scarlett Johansson,Chris Hemsworth,Jeremy Renner,Chris Evans,Zak Penn,the incredible hulk,thor,iron man,Tom Hiddleston,Cobie Smulders,stellan skarsgard,Gwyneth Paltrow,Amanda Righetti

Het productiebudget voor deze prent ligt bijzonder hoog (220 miljoen dollar), maar dit bedrag ging grotendeels naar al het aanwezige acteurtalent. Zelfs voor de kleinere rollen zien we acteurs als Stellan Skarsgard of Gwyneth Paltrow. Een iets minder bekend gezicht is die van Amanda Righetti, die de rol van Agent Sharon Carter zal vertolken. De film komt 25 april 2012 bij ons in de bioscoop.

***Related Post***
23/05/2012: The Avengers filmbespreking

*** The Avengers trailer ***

7 Comments

  1. Tristan

    Wat? Hebben ze werkelijk Loki als villain gekozen? Dit komt volgens mij niet meer goed! Van al de villains die ze konden nemen is dit toch wel iets van een teleurstelling.

    Reply
  2. fred

    Denkt dat we hier best niet al te hoge verwachtingen moeten hebben, want zelfs comics waren belange niet zo goed als de individuele comics..

    Reply
  3. Celisco

    Om de een of andere reden kreeg ik zo het gevoel (de eerste seconden dan) naar een stuk te zien uit Transformers (zo die straatscene). Anyway, van de film Thor had ik nu ook niet bepaald hoge verwachtingen maar deze is uiteindelijk ook beter uitgedraaid dan verwacht dus wie weet wordt dit ook een meevaller.

    Reply
  4. bert

    trailer valt wel mee, ziet er eigenlijk meer uit als een teaser dan een trailer.

    Reply
  5. Celisco

    Met een beetje geluk (pech) hebben we alle actiescènes gezien 🙂

    Reply
  6. yves

    dit is een oude trailer dacht trouwens dat paltrow er niet in zou zitten. deze gaat toch niet zo goed worden als batman drie denk ik. de villian in avengers had beter gekunt en te veel karakters denk ik in 1 film.

    Reply
  7. Fabian

    Deze trailer begint er beter en beter uit te zien. In het begon vond ik het een beetje een afkooksel van de stand-alone films, maar dit zou wel eens goed kunnen werken.
    – “I have an army.”
    – “We have a Hulk.”
    love it 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *