Antwoorden op van de Jurassic Park Quiz

De quizjes van De FilmBlog worden met elke editie steeds meer populair en ook deze Jurassic Park wedstrijd was een voltreffer. Het heeft ons dan ook wat meer tijd gekost om alle inzendingen te controleren. De quiz was uiteindelijk niet zo moeilijk en veel vonden alle antwoorden. Grootste struikelblok voor velen was Bedazzled.


wedstrijd,filmquiz

De antwoorden:
1. Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian (2009)
(ook goed: Night at the Museum 2 of Night at the Museum: Battle of the Smithsonian)
2. The Tree of Life (2011)
3. Splice (2009)
4. Planet of the Apes (2001)
5. Rogue (2007)
6. Piranha (2010) (ook goed: Piranha 3D)
7. Bedazzled (2000)
8. Jaws 3 (1983) (ook goed: Jaws 3D)
9. Arachnophobia (1990)
10. 10’000 BC (2008)

De 5 mensen die in de prijzen vallen zijn:
– Herrebaut P. (trilogie)
– Van De Walle K. (trilogie)
– Van Hecke J. (trilogie)
– Lauwers N. (trilogie)
– Mertens S. (trilogie + dino!)

De trilogiepack zal volgendeweek opgestuurd worden naar het opgegeven adres. De gelukkige die ook nog eens de dino heeft gewonnen zal per mail gecontacteerd worden om iets te regelen voor de verzending of ophaling van de dino-doos. Nogmaals felicitaties aan de winners, en bedankt aan iedereen voor deelname. Voor de komende edities zullen we ook een aantal trouwe deelnemers van DeFilmBlog quizjes een prijs opsturen, kwestie om de kansen wat open te trekken.


*** Jurassic Park trilogy pack ***