De ultieme X-Men First Class filmquiz

Er werd massaal deelgenomen aan de Jurassic Park wedstrijd en bijgevolg zal het ook wel iets langer duren om ons doorheen alle mails te worstelen. Maar in tussentijd staat hier een nieuwe wedstrijd on-line en heeft 20th Century Fox de prijzenpot wat uitgebreid met blu-rays, dvds en goodies van X-Men: First Class (2011), een uitstekende reboot van Matthew Vaughn.


x-men,first class,wedstrijd,filmquiz

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op dinsdag 15 november 2011. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Enkel deelnemers uit België toegelaten. De eerste vijf deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen een leuk X-Men First Class-pakket (film+stationary set+ horloge of notitieboekje). In geval van ex aequo zullen de 5 winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Fans van De FilmBlog maken een grotere kans om een horloge te winnen. Daarnaast worden 3 trouwe deelnemers van De FilmBlog wedstrijden beloond met een coole X-Men First Class pet. Volg de correcte antwoorden eind november op de Facebookpagina van De FilmBlog.

Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten film heb ik op het Filmfestival van Gent gezien?