De FilmBlog geeft 5 Jurassic Park trilogie duo-packs weg en dino-beeldje

Universal brengt één van de grootste trilogieën uit de filmgeschiedenis op blu-ray. Ook al steekt de eerste film met kop en schouders boven de andere twee, blijven de drie dino-films overweldigend familievertier voor jong en oud. Het zijn tevens films die je bij uitstek op high-def moet kunnen bewonderen, want ze zijn niet alleen visueel verbluffend maar ook de klankband is om van te rillen. De met Oscars bekroonde regisseurs Steven Spielberg (Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park) en Joe Johnston (Jurassic Park III) hebben met deze meeslepende avonturenfilms de ultieme strijd op leven en dood ontketend tussen mens en dinosaurus. Met zijn verbluffende speciale effecten en grensverleggende filmtechnieken slaagt deze epische trilogie er na 65 miljoen jaar in om op magische wijze een verloren gewaande wereld tot leven te wekken.

En bij deze unieke gelegenheid schenkt De FilmBlog vijf duo-pack trilogie exemplaren weg, waarvan één exemplaar vergezeld zal worden van een Limited Edition dinobeeldje!


jurassic park,steven spielberg,joe johnston,wedstrijd,filmquiz

Om één van deze vijf Jurassic Park Trilogy packs te winnen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op maandag 31 oktober 2011. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. De vijf deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen één trilogy-pack van Jurassic Park. In geval van ex aequo zullen de 5 winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Fans van De FilmBlog maken een grotere kans om het dino-beeldje te winnen. Volg de correcte antwoorden eind oktober op de Facebookpagina van De FilmBlog.

Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten heeft het me gekost om deze quiz in mekaar te steken? (tip: minder dan 6 uur)


*** Jurassic Park tribute ***