P!nk en Gwyneth Paltrow in Thanks For Sharing

Zo te zien heeft Alecia Beth Moore, beter bekend als P!nk, opnieuw de weg naar het witte doek gevonden, want binnenkort is ze te zien in het komische drama Thanks for Sharing (2012) van Stuart Blumberg. Hierin zal ze bijgestaan worden door Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo en Tim Robbins.

P!nk speelt een vrije geest die bevriend raakt met een seksverslaafde. Haar rol in Thanks For Sharing is de eerste grote filmrol van de 32-jarige pop-zangeres. Ze was 4 jaar geleden ook in de horrorthriller Catacombs (2007) te zien en had een cameo-rol in Charlie’s Angels: Full Throttle (2003).

Dit wordt de debuutfilm van Stuart Blumberg, die eerder al in de aandacht kwam met zijn scenario van The Girl Next Door (2004) met de blondine Elisha Cuthbert en Keeping the Fate (2000) met die andere blondine, Jenna Elfman.

In Thanks for Sharing wordt het in ieder geval ook uitkijken naar de vertolking van Gwyneth Paltrow die in de huid van een seksverslaafde zal kruipen, niet meteen een rol waar ze ervaring mee heeft. Paltrow speelt een succesvolle zakenvrouw die verliefd wordt op Ruffalo en Joely Richardson. En ja, in de film zitten heel wat vrouwen. Zo zien we ook nog een rol voor de Tunesische Poorna Jagannathan en de jonge twintiger Emily Meade. Ben echt wel benieuwd naar die eerste trailer…

2 Comments

  1. lisa

    Gweneth en Joely zijn wel goeie actrices maar Pink is een wannabe die enkel maar van waarde is om een bepaald jongeren publiek aan te tekken. Zou me verbazen dat ze deze keer wèl indruk kan maken met haar acteerwerk.

    Reply
  2. Charlotte

    Ze moet ook een rol toegediend krijgen die op z’n minst nog de moeite is, en dus geen cameo-rol zoals in Charlie’s Angels. Catacombs was ook een slechte film om mee te beginnen, dus als acteur veronderstel ik wel dat je er een beetje verloren bij loopt…

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *