Drie Limited Edition DigiBook van The Big Lebowski te winnen

The Big Lebowski (1998)
van Joel en Ethan Coen is een hilarisch geschifte cult-komedie over bowling, een afgehakte teen, een nihilistische bende, een tapijt, White Russian cocktails en een kerel die iedereen kent als… The Dude. Een scenario werd geschreven met Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi en Sam Elliott in gedachten.

De film verschijnt nu voor het eerst op Blu-ray in een Limited Edition DigiBook, inclusief Digital Copy en een 24 pagina’s tellend boekje in kleur. Een standaard Blu-ray release staat gepland voor 2012. En voor deze gelegenheid geeft De FilmBlog en Universal drie Limited Edition DigiBook’s weg.


wedstrijd,filmquiz,the big lebowski,joel coen,ethan coen,jeff bridges,steve buscemi,John Goodman,Sam Elliott

Om één van deze 3 combopacks te winnen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 16 oktober 2011. Jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken (zoals copy-paste mailtjes met alternatief adres), behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. De drie deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen één combopack van The Big Lebowski. In geval van ex aequo zullen de drie winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Volg de correcte antwoorden eind oktober op de Facebookpagina van De FilmBlog.
Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten heeft het me gekost om deze quiz in mekaar te steken? (tip: minder dan 6 uur)


*** The Big Lebowski YouTube trailer ***