De FilmBlog stuurt 5 duo’s naar The Devil’s Double

Op 21 september 2011 is het zover en kunnen we zelfs gaan uitmaken of de half-Belgische The Devil’s Double (2011) van Lee Tamahori zijn prijs heeft verdiend op internationaal filmfestival van Sint-Petersburg in Rusland, en of Dominic Cooper meteen kan aangeduid worden als Oscar-kandidaat.

the devils double,Lee Tamahori,dominic cooper,Die Another Day,paul breuls,shades,scarface,suite 16

Korte inhoud: Latif Yahia (Dominic Cooper), een luitenant in het Irakese leger gestationeerd aan de Iraanse grens, heeft een buitengewone gelijkenis met de belichaming van het kwaad, Uday Hussein (Dominic Cooper), de gevreesde zoon van Saddam Hussein. Latif wordt naar Saddam Husseins inner sanctum ontboden, waar hij voor een keuze wordt gezet; de dubbelganger van Saddams zoon worden… of sterven.

En voor deze geledenheid geeft De FilmBlog, opnieuw met de steun van Kinepolis, 5 duo-tickets weg. Wat jullie hiervoor moeten doen is een mailtje sturen naar filmblog[a]gmail.com met zoveel mogelijk correcte antwoorden op de filmquiz, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. De eerste 4 deelnemers met het meeste punten winnen een duo-ticket voor The Devil’s Double, alsook één trouwe deelnemer (ad random) die nog nooit heeft gewonnen.

Er wordt 1 punt toegekend per correct geraden naam, en er wordt 1 punt afgetrokken per foutief antwoord. Kandidaten die fan zijn van De Filmblog op Twitter of Facebook krijgen een extra punt toegekend. In geval van ex aequo zullen de vier eerste winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Inzendingen waarvan adres/naam/schiftingsantwoord ontbreken, worden niet in rekening genomen, alsook copy-paste mailtjes met verschillende adres-gegevens of inzendingen na deadline.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op vrijdag 30 september 2011. Jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Enkel filmfreaks woonachtig te België zijn toegelaten. Succes !

 

[ Zoek de naam van de filmregisseur ]

 

the devils double,lee tamahori,dominic cooper,wedstrijd,kinepolis

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

Schiftingsvraag:Gisteren was het autoloze zondag en dus ideaal om nog eens de fiets boven te halen. Ik had tijdens mijn parcours wel te maken met een lekke band. Raad eens hoeveel meters ik heb kunnen fietsen alvorens mijn voorband het begaf.

&nbsp

***Related Post***
21/07/2011: The Devil’s Double wint verrassend in Rusland