The Son of No One met Channing Tatum

The Son of No One,Channing Tatum,Fighting,the eagle,gi joe,Ray Liotta,Juliette Binoche,katie holmes,Dito Montiel,cop land,A Guide to Recognizing Your Saints
Er staat een nieuwe politie thriller op ons te wachten, en het zou wel eens een soort Cop Land (1997) kunnen worden. Met deze keer geen Robert De Niro (ook al werd hij gecontacteerd), maar wel zijn collega Al Pacino die de wijze oude man van dienst speelt. En ook Ray Liotta is wederom van de partij, naast de talentvolle Juliette Binoche en de minder talentvolle Katie Holmes. Zelfs acteur en komiek Tracy Morgan zit in deze film. Op z’n minst een heel bizarre casting als je het mij vraagt.

The Son of No One (2011) vertelt het verhaal over de jonge agent Jonathan White (Channing Tatum). Jonathan keert terug naar zijn roots om daar bij de politie te werken. Hij heeft echter een diep geworteld geheim waardoor zijn eigen leven en familie in gevaar komen.

De regie van deze prent is in handen van Dito Montiel, die eerder al met Channing Tatum werkte voor de ietwat teleurstellende Fighting (2009) en de veel betere A Guide to Recognizing Your Saints (2006). Channing zelf hebben we onlangs nog gezien in The Eagle (2006) en G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009). Ik ben zelf geen grote fan van de acteur, maar toch blijft hij maar opduiken in tal van films… Binnenkort is hij trouwens te zien in G.I. Joe 2: Retaliation (2012), Magic Mike (2012) van Steven Soderbergh en 21 Jump Street (2012).

The Son of No One werd vertoond op het Sundance Filmfestival en naar verluidt verliet het publiek de zaal nog voor de film was afgelopen. Er was ook veel kritiek te rapen over de acteerprestaties, en in het bijzonder deze van Katie Holmes. En na zo’n slechte ontvangst is het nog maar de vraag of deze film een verdeler zal vinden. Er is op dit ogenblik dus nog geen releasedatum bekend voor ons. Toch wel een beetje van een aanfluiting voor een film met Al Pacino. Misschien moet hij maar eens veranderen van manager, want aan sterke karakterrollen kan er toch geen gebrek zijn.

4 Comments

 1. fabian

  Na ’88 Minutes’ en ‘Righteous Kill’ zit ik niet meer te springen voor een nieuwe Al Pacino film. Dringend nood aan een sterk scenario. Ray Liotta blijft goed, zelfs in minder goede films.

  Reply
 2. yves

  @fabian: door pacino zijn 88 en righteous nog wel goede films want verhaal is niet bijster origineel. the son of no one heeft acteurs als pacino en liotta nodig want ook dit zal niet origineel zijn maar anders komt niemand naar de bios voor de film. vind alleen dat katie holmes hier totaal niet past

  Reply
 3. stef

  88 minutes vond ik ook nog wel meevallen, maar ‘righteous kill’ was gewoon dom.

  Reply
 4. jurgen

  Ik hoopte eigenlijk op een soort ensemblefilm zoals Traffic, maar bij het zien van de trailer heb ik de indruk dat het allemaal draait rond Channing Tatum. Voor de rest ziet het er heel standaard uit.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *