Antwoorden van de Hasta la Vista Quiz

Ik hoop dat de film al evenveel enthousiasme opwekt tijdens zijn bioscooprelease als bij deze Hasta la Vista Quiz. Spijtig genoeg heb ik ook iets strenger geweest op de schrijfwijze van de filmtitels, om toch wat meer te kunnen schiften. Toch ga ik misschien voor de volgende quiz een systeem inbouwen waar ik ook de kans geef aan één iemand die niet zo sterk is in filmquizjes, maar toch geregeld deelneemt aan een FilmBlog Quiz, om ook iets te winnen. De correcte antwoorden waren:


Hasta la Vista

1: Saw
2: Sucker Punch
3: Rush Hour
4: Lord of the Rings of The Lord of the Rings
5: Hell Boy of Hellboy
6: Revolver (-> en niet Revolvers)
7: Los Abrazos Rotos of Broken Embraces
8: Inception
9: The Smurfs of De Smurfen
10: Hitman
11: Charlie’s Angels of Charlies Angels
12: Zombieland
13: I Spit On Your Grave
14: Ice Age
15: Colombiana (-> en niet Columbiana)
16: Taxi
17: The Hangover
18: A History Of Violence
19: The First Beautiful Thing of The First Beautiful Thing
20: Austin Powers (-> en niet Austen Powers)

Schiftingsvraag: Filmgeeks die een flatscreen-tv kopen kiezen voor een Plasma, zover was duidelijk. De mijne was de 600Hz Viera Panasonic aan 1’699 euro, de computer was de XPS 8300 van Dell aan 799. De totale kostprijs bedroeg dus 2’498 euro.

Vijf winnaars worden via email gecontacteerd en krijgen binnenkort een duo-ticket van Hasta la Vista in de bus. Mochten jullie de film al gezien hebben of jullie wensen enkel 1 kaart in plaats van twee, laat het me weten voor dinsdag 20/09, dan kan ik misschien nog andere kandidaten gelukkig maken. Proficiat in ieder geval aan de winnaars en blijf De FilmBlog volgen voor nog meer filmnieuws en wedstrijden.