Catfight tussen Cameron Diaz en J-Lo

Actrice Cameron Diaz (39) zet haar persona van Bad Teacher verder op de set van de romantische komedie What to Expect When You’re Expecting (2012). Blijkbaar zou er zelfs een clash zijn tussen haar en Jennifer Lopez (42). Wiens idee was het trouwens om die twee bij elkaar te brengen in één film? Ik denk dat iedereen op de set zoiets had van: What to expect when you put those two together

Een aantal mensen op de set twitterden dat Cameron Diaz het op de heupen kreeg van de diva attitude van J-Lo. En blijkbaar maakte ze er ook geen geheim van dat ze niets moest weten van dat strekenwijf, want ze vertelde het aan zowat iedereen met uitzondering van de stuntman en de 2de camera-assistent. Blijkbaar zou Jennifer Lopez iets teveel pauzes nemen. Ze eist ook om te eten op elk moment ze een bevlieging krijgt. Elke keer 10u15 moet haar assistent bijvoorbeeld klaar staan met een maaltijd met weinig proteïnes en op basis van sla. Volgens Cameron geeft ze filmsterren een slechte naam, en had ze misschien beter bij haar dagjob gebleven: American Idol presenteren en af en toe eens zingen.

Iedereen uit het milieu kent Cameron als iemand met een enorm coole en relaxe attitude en iedereen die al te doen had met J-Lo weet dat ze te doen hebt met iemand die allesbehalve “Jenny from the Block” is, en nu ze is gevraagd voor American Idol moet ze waarschijnlijk onuitstaanbaar zijn. Dus ik heb geen moeite om dit verhaal te geloven. Ik heb er trouwens het raden naar wat producers of regisseurs bezielen om zo iemand als J-Lo aan te trekken voor een filmproject. Ze heeft misschien een grote naam, maar ze trekt geen volk naar de bioscoop. Zo goed als al haar recente films zijn box-office flops.

De film wordt geregisseerd door Kirk Jones die verantwoordelijk is voor de niet onaardige Robert De Niro film Everybody’s Fine (2009). Naast de twee kemphanen zien we ook nog Elizabeth Banks, Joe Manganiello, Anna Kendrick en Dennis Quaid.

2 Comments

  1. janaïka

    Bad Teacher vond ik nog wel grappig, maar het is een eeuwigheid geleden dat ik nog een J-Lo film heb gezien. Dateert waarschijnlijk nog van de periode van Out of Sight.

    Reply
  2. margot

    Ze zouden beter die catfight eens in beeld brengen. Zou meteen een kaskraker zijn voor J-Lo.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *