Olivia Munn omringd door male strippers in Magic Mike

Onweerstaanbare Hollywood-actrices zijn niet enkel diegene met een prachtig lijf of beeldschoon uiterlijk, maar zeker ook zij die grappig kunnen zijn en tevens niet op hun tong gevallen. En dat kan je wel zeggen van Olivia Munn. Ze heeft misschien nog niet zo heel veel acteerwerk gekregen waarin ze kon stralen, maar daar zal hopelijk binnenkort wel verandering in komen.

Deze Daily Show host zal zich kunnen bewijzen met de komedie Freeloaders (2011) en hopelijk iedereen kunnen overtuigen met Magic Mike (2012) van Steven Soderbergh. De mensen van MovieWeb schreven het volgende:

The actress will portray Amber, the love interest of Channing Tatum’s title character. The story centers on Alex Pettyfer’s character, a male stripper who is mentored on and off the stage by Magic Mike. The project is loosely based on Channing Tatum’s days as a 19-year-old male stripper in Tampa. Olivia Munn is only the second female to join the cast, alongside Riley Keough, who plays Alex Pettyfer’s girlfriend.

Matt Bomer and True Blood actor Joe Manganiello also play male strippers, while Matthew McConaughey portrays the strip club owner and Gabriel Iglesias plays the club DJ.

Een komedie vol met gespierde mannelijke strippers, zo te zien heeft Olivia Munn de rol van haar leven te pakken. En dan nog wel in een Soderbergh film, een regisseur die in staat is om toch indrukwekkende cinema te maken (tenminste als hij niet al teveel bezig is met experimentele troep). Ook Matthew McConaughey en Demi Moore zijn van de partij. Het wordt een sexy film, dat staat nu al vast.

Wat de meisjes/dames zich nu kunnen afvragen is of de gespierde acteurs volledig uit de kleren zullen gaan in hun rol als stripper. Hier hebben jullie al een voorsmaakje: Joe Manganiello picChanning Tatum picAlex Pettyfe picMatt Bomer pic. Tegenwoordig is zoiets geen taboe meer in tv-series (cf. Rome, Game of Thrones,…) Mij maakt het zelf niet veel uit, tenzij we het zouden hebben over Olivia Munn.

Olivia Munn hq picture gallery: pic01, pic02, pic03, pic04 & pic05.

2 Comments

 1. lisa

  yummie, laat die film maar snel komen. Gebeurt niet zo vaak dat we eens wat afbeeldingen van mooie mannen zien, Dave !
  🙂

  Reply
 2. Bennett12

  man, man, man, wat is me dat voor een knap ding 🙂 En kan blijkbaar nog acteren ook :p

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *