Nurse 3D met Paz de la Huerta en Katrina Bowden

nurse 3d,katrina bowden,paz de la huerta,boardwalk empire,dita von teese,piranha 3dd,highlander endgame,douglas aarniokoski,saw
Je kan haast niet naast deze affiche kijken van de nieuwe thriller genaamd, Nurse 3D (2012) van Douglas Aarniokoski, die eerder al de miskleun Highlander: Endgame (2000) op zijn naam schreef. Ik verwacht dus niet enorm veel van die film, maar het is wel een gewaagde promotiecampagne, en zo is deze productie er dan toch in geslaagd op deze filmblog te komen. De poster is tevens van dezelfde maker designer die ook de posters van Saw heeft verzorgd.

Korte inhoud: Abby Russell (Paz de la Huerta) is een bloedmooie en toegewijde verpleegster met een wel heel onheilspellend kantje. De dame is namelijk niet zo lief voor mannen die vreemd gaan en is klaarblijkelijk niet bang van een beetje bloedvergieten.

Het uitgangsbord van deze film is de punk rock chick Paz de la Huerta, een Amerikaans model en actrice. Ze is beter bekend voor haar rol als Lucy Danziger in de HBO reeks “Boardwalk Empire” en de laatste Gaspar Noé film Enter the Void (2009). Ook Dita Von Teese is van de partij als een nightclub eigenares. Ook blondine Katrina Bowden is van de partij, in de rol van een andere verpleegster. De actrice is binnenkort ook al te zien is in de sequel Piranha 3DD (2011).

Een geslaagde filmproductie kan het niet stellen zonder een geslaagde marketing-campagne. Ik verwacht niet dat deze film ook nog maar het bekijken waard is, maar met zo’n uitdagende campagne (cliché, maar heel efficiënt) zal hij er toch wel in slagen om bezoekers te lokken. De Saw films zijn een ander voorbeeld van hoe marketing een ware hype kan maken. Amerikanen zijn hier meesters is en in vergelijking zijn wij Belgen prutsers die nauwelijks weten hoe we een film uit eigen bodem aan het publiek moeten verkopen (en ik heb het niet over commerciële tv-films à la Code 37). Misschien kunnen we hier toch nog iets van leren…en dat wil niet zeggen dat we meer naakte vrouwen op onze filmposters moeten zetten, maar misschien wel voldoende lef hebben en marketing iets meer ‘au serieux’ nemen.

***Related Post***
11/12/2013: Pikante Nurse 3D trailer met femme fatale Paz de la Huerta

2 Comments

 1. kool keith

  Die Paz de la Huerta gaat precies graag uit de kleren hé? Eerst bij The Limits of Control van Jarmusch, daarachter in Enter the Void van Noë en nu hier in Nurse! Maar we gaan niet klagen…

  Reply
 2. gregg

  Die poster heeft inderdaad veel weg van de Saw posters met die verpleegsters. Wat mogen we nu verwachten? Een Nurse franchise? Saw lijkt in ieder geval zo goed als uitgemolken.
  Die Paz mag gerust van mij uit de kleren :p

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *