De FilmBlog geeft 10 Sucker Punch exemplaren weg

Met het uitbrengen van de blu-ray/dvd van Sucker Punch (2011), de laatste prent van Zack Snyder, geeft De FilmBlog 10 exemplaren van de film weg. Het is een soort Kill Bill meets Inception, met vooral heel wat guilty pleasure momenten. Sucker Punch is het soort film die je zal verafschuwen of verafgoden, maar een middenweg is er niet.


wedstrijd,warner bros,sucker punch

Wat jullie hiervoor moeten doen is een mailtje sturen naar filmblog[a]gmail.com met zoveel mogelijk correcte antwoorden op de filmquiz, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en of jullie beschikken over een blu-ray player. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. De tien deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen een dvd of blu-ray. In geval van ex aequo zullen de tien winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Inzendingen waarvan adres/naam/schiftingsantwoord ontbreken, worden niet in rekening genomen. 

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op woensdag 31 augustus 2011. Jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Antwoorden ingestuurd na de deadline worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Enkel filmfreaks woonachtig te België zijn toegelaten. Volg de correcte antwoorden begin september op de Twitter-account van De FilmBlog en op onze Facebook-pagina. Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

wedstrijd,sucker punch,warner bros

&nbsp

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

Schiftingsvraag: Hoeveel bladzijden telt de roman die ik momenteel aan het lezen ben?