Eerste afbeeldingen Catwoman en Superman

En hier zijn dan de eerste afbeeldingen die Warner Bros de wereld instuurt van Anne Hathaway als Selina Kyle aka. Catwoman uit The Dark Knight Rises (2012). En kijk, ze heeft als de moto van onze vriend Batman gepikt. Way 2 Go ! Of misschien heeft Bruce Wayne hem uitgeleend aan de dame voor een testritje. Het strakke lederen pakje met de donkere bril, de thigh high boots en de vlammende rode lippenstift gaan haar wel af. Benieuwd naar de eerste teaser-trailer met haar. Anderzijds zijn er ook heel wat nieuwe pics van Batman die Bane op zijn gemaskerde smoel slaat. Ban had er wat mij betreft wel iets groter mogen uitzien, maar bon, we zullen wel zien hoe Tom Hardy zijn rol zal aanpakken.


the dark knight rises,catwoman,anne hathaway,henry cavill,batman,superman,man of steel,spiderman,the amazing spider-manthe dark knight rises,catwoman,anne hathaway,henry cavill,batman,superman,man of steel,spiderman,the amazing spider-manthe dark knight rises,catwoman,anne hathaway,henry cavill,batman,superman,man of steel,spiderman,the amazing spider-man
the dark knight rises,catwoman,anne hathaway,henry cavill,batman,superman,man of steel,spiderman,the amazing spider-man,tom hardythe dark knight rises,catwoman,anne hathaway,henry cavill,batman,superman,man of steel,spiderman,the amazing spider-man,tom hardythe dark knight rises,catwoman,anne hathaway,henry cavill,batman,superman,man of steel,spiderman,the amazing spider-man,tom hardy
© Warner Home Video

Anderzijds was er deze week ook de eerste afbeelding van Superman: Man of Steel (2012) die zichtbaar niet tevreden is met zijn kluis in de bank. Als ik niet beter zou weten zou ik zeggen dat Superman dezelfde kleermaker heeft als Spiderman.

***Related Posts***
09/08/2012: The Dark Knight Rises review
27/05/2012: The Dark Knight Rises posters en banners
05/05/2012: The Dark Knight Rises trailer #3
21/12/2011: The Dark Knight Rises trailer analyse
15/12/2011: Gitzwarte poster
20/07/2011: The Dark Knight Rises teaser trailer
20/01/2011: Anne Hathaway wordt de nieuwe Catwoman – HQ pics
02/12/2010: Komt The Joker terug in The Dark Knight Rises?
21/11/2010: Catwoman en Bane in The Dark Knight Rises?
01/08/2008: The Dark Knight review
17/06/2005: Batman Begins review

4 Comments

 1. Gregg

  Het is een realistische Batman-serie in tegenstelling tot de iets meer frivole Burton Batman’s, dus moest Bane niet noodzakelijk zoals in de comic boven batman uitsteken. De productie is in ieder geval karig met afbeeldingen, maar misschien maar goed ook.

  Reply
 2. janaïka

  Cat Woman heeft blijkbaar meer kleren aan haar lijf dan de filmversie met Halle Berry. Maar met deze pic kan je nog niet heel veel zeggen over te vertolking. Maar heb er wel alle vertrouwen in dat Nolan er iets goeds van zal maken.

  Reply
 3. Jos wouters

  Amai Yves Das lang geleden! Schitterende film!

  Reply
 4. stefaan

  Ben wel benieuwd naar die eerste trailer. Heel wat personages, ik hoop dat Nolan niet dezelfde fout zal maken als Sam Raimi met zijn Spider-Man 3. Hopelijk hebben ze tijd genoeg om al die personages voldoende uit te werken.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *