The Amazing Spider-Man afbeeldingen

De eerste afbeeldingen van The Amazing Spider-Man (2012) staan on-line, en ik ben nu al helemaal verkocht voor deze reboot. De regisseur met de toepasselijke naam Marc Webb (500 Days of Summer) lijkt een film te maken op het niveau van de recente comic-adaptaties.


spiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howell
spiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howell

Korte inhoud: Peter Parker (Andrew Garfield) is een jonge, middelbare school student die heel tevreden bij zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field) woont. De tiener worstelt zowel met zijn hedendaagse menselijke problemen als met zijn geweldige bovenmenselijke krachten. Wanneer hij te maken krijgt met twee van zijn grootste aartsvijanden, ‘The Green Goblin’ (Irrfan Khan) en ‘The Lizard’ (Rhys Ifans) zal hij al zijn krachten moeten aanroepen om het kwaad te bestrijden.

We gaan zeker ook moeten uitkijken naar de vertolking van Gwen Stacy door de knappe Emma Stone. Maar de regisseur haalde ook wat acteurs vanonder het stof, zoals Campbell Scott (The Spanish Prisoner), Denis Leary (The Thomas Crown Affair, Wag the Dog) en C. Thomas Howell (The Hitcher).


spiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howell
spiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howellspiderman,The Amazing Spider-Man,Marc Webb,Andrew Garfield,Martin Sheen,Sally Field,Irrfan Khan,Rhys Ifans,emma stone,reboot,Campbell Scott,comics,Denis Leary,c thomas howell

Sony heeft een groot risico genomen om het duo Sam Raimi/Tobey Maguire te laten vallen voor een reboot van de franchise, en blijkbaar zijn ze op de goede weg om nieuwe box-office records te breken. Andrew Garfield lijkt gewoon geknipt voor de rol en hij past perfect in de armen van Emma Stone. En nee, er is geen Mary Jane te bespeuren in deze film. En, oh ja, voor de geeks onder jullie, dit zijn die fameuze web shooters! The Amazing Spider-Man zou vanaf 4 juli 2012 in onze zalen moeten draaien.

***Related Posts***

12/06/2012: The Amazing Spider-Man review

14/01/2011: Andrew Garfield in spiderman-outfit

06/10/2010: Emma Stone in Spiderman-reboot?

09/09/2010: Hilary Duff in Spiderman-reboot?

28/05/2010: Poll: Wie wordt de nieuwe Spiderman?

08/09/2008: Spider-Man 4 & 5 toch voor Tobey Maguire en Sam Raimi

01/06/2008: Patrick Fugit de nieuwe Peter Parker?

24/05/2008: Spider-Man 4 misschien voor 2011?

28/06/2007: Sam Raimi over Spider-Man 4

6 Comments

 1. Kons

  ok, Gewen ziet er goed uit, maar ik ben niet overtuigd van het pak met de enorme fallus. Gewoon belachelijk.
  Maar ik heb toch heel wat vragen met betrekking tot de webshooters. Als alles mechanisch is, hoe kan hij dan omgekeerd in een metrostel hangen (met zijn sportschoenen aan!) …

  Reply
 2. vadim

  Waarom een reboot? Waarom opnieuw die ontstaansgeschiedenis? Seen that! Done that! Hadden beter opgepikt van waar ze al werden. Ok, de vorige film was misschien iets minder dan de eerste twee films, maar om nu helemaal opnieuw te beginnen,…

  Reply
 3. johan

  @kons
  zoals in de reguliere verhaallijn van de strip krijgt peter:
  – krachten van een spin
  – vermogen om tegen muren en plafonds te klimmen (dit werkt blijkbaar magnetisch)
  – spidersense
  het vermogen om zelf web uit zijn polsen de schieten zoals in eerdere films heeft peter niet in de strips,
  daar bouwt hij de webshooters voor.

  Reply
 4. johan

  De teaser is uit:

  Wekt nieuwe interesse op met de ouders van Peter (wat zelfs in de strips nauwelijks aan bod komt).
  Een ander pluspuntje is dat de rol van Gwen (hopelijk) stripgetrouw gaat zijn.
  Wanneer Spiderman in actie komt lijkt het echter te veel op de vorige films, zelfs de muziek is soortgelijk.
  Hoop dat ze het tegendeel bewijzen, anders was de reboot overbodig.

  Reply
 5. ikki

  Ze blijven maar reboots uitvinden. Friday the 13th, Halloween, Nightmare on Elmstreet, Star Trek, Batman, enz.
  Ik moet wel zeggen dat het 1st person zicht tijdens het muurklimmen in de teaser wel best mee valt.
  Hopelijk komt dit ook in de film voor en is het niet enkel voor de teaser.

  Reply
 6. tiago

  wtf dit is stom normaal hou ik van spider man maaar nu nie meer hoor ik ga altijd waneer de nieuwe film van spider man uitkomt direkt kijken maar kwee ni off da dit jaar zal gebeuren mej die reboot

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *