De FilmBlog stuurt 5 duo’s naar The Prodigies

Kinepolis Film Distribution brengt vandaag de 3D animatiefilm The Prodigies (2011) uit van videogame regisseur Antoine Charreyron. En de grens tussen games en films wordt alsmaar smaller, zeker na de release van L.A. Noire die onlangs geselecteerd werd voor het filmfestival van Tribeca. In The Prodigies delven we niet in het verleden maar vliegen we in de toekomst met een The Matrix-achtig SF-verhaal.


the prodigies,Antoine Charreyron,wedstrijd,kinepolisthe prodigies,Antoine Charreyron,wedstrijd,kinepolisthe prodigies,Antoine Charreyron,wedstrijd,kinepolis
© Kinepolis Film Distribution

Korte inhoud: Vijf jonge tieners worden gewelddadig aangevallen in Central Park, New York City. Het zijn echter geen normale tieners, het zijn wonderkinderen. Hun trauma zorgt ervoor dat deze vijf briljante breinen koelbloedig worden en samen een perfect wraakplan bedenken. De enige persoon die van de naderende ondergang op de hoogte is, is Jimbo Farrar, een zesde wonderkind. Er is hoop voor de wereld omdat hij vecht tegen de vijf, maar als hij zou overlopen naar hun kant zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat een ramp van geheimzinnige omvang volgt…

En voor deze gelegenheid stuurt De FilmBlog 5 duo’s naar The Prodigies in één van de Kinepolis zalen in ons land. Wat jullie hiervoor moeten doen is een mailtje sturen naar filmblog[a]gmail.com met zoveel mogelijk correcte antwoorden op de filmquiz, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. De vijf deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen één duoticket. In geval van ex aequo zullen de vijf winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. 

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op vrijdag 17 juni 2011. Jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Antwoorden ingestuurd na de deadline worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Enkel filmfreaks woonachtig te België zijn toegelaten. Volg de correcte antwoorden eind juni op de Twitter-account van De FilmBlog en op onze Facebook-pagina. Succes !

 

[ Geef de naam van de onthoofde acteurs en actrices ]

 

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

wedstrijd,the prodigies,kinepolis

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

Schiftingsvraag: Ik heb deze week wat filmmagazines van de hand gedaan. Jullie mogen eens raden hoeveel dat er waren.

***Related Post***
08/07/2011: The Prodigies filmquiz antwoorden