De FilmBlog geeft 3 Pirates of the Caribbean blu-ray tripacks weg

Vrijdag wordt de Operation Flashpoint wedstrijd afgesloten, maar dit belet ons niet om al een nieuwe wedstrijd in te lassen. Walt Disney Studios Home Entertainment brengt op 4 mei 2011 de blu-ray tripack uit van Pirates of the Caribbean.

Geniet van elk magisch moment van het melodramatische fenomeen dat de wereld veroverde met de drie films, in een spectaculaire oogverblindende en oorverdovende Blu-ray box. Huiver bij de avonturen van Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley), en de onvergetelijke cast van schurken en helden die van elk van deze f ilms een geweldig succes maakte. Beleef Jack ’s zoektocht vanaf het allereerste begin wanneer hij en zijn bemanning de Black Pearl heroveren en de vervloekte schat ontdekken waardoor Kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) gedoemd is om tussen de ondoden te leven. Deze verbazingwekkende rit gaat verder met verbijsterende gevechten tegen de legendarische heerser van de oceaan, Davy Jones, en tegen watermonsters uit de zee. Het hoogtepunt wordt bereikt tijdens een reünie van de Pirate Lords en een gevecht in een gigantische draaikolk. Uiteraard zit de blu-ray box vol met bonusmateriaal.

En bij deze gelegenheid schenkt De FilmBlog 3 Pirates of the Caribbean blu-ray tripacks weg voor de trouwe lezers van deze filmblog.


pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

Om één van deze drie tripacks te winnen stuur je zoals gewoonlijk een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op vrijdag 13 mei 2011. Jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Enkel filmfreaks woonachtig te België zijn toegelaten. De drie deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen een tripack van Pirates of the Caribbean. In geval van ex aequo zullen de drie winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag.

Volg de correcte antwoorden in mei zoals gewoonlijk op de Twitter-account van De FilmBlog.
Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

 

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

pirates of the caribbean,wedstrijd,dead mans chest,the curse of the black pearl,at worlds end

&nbsp

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

Schiftingsvraag: Hoeveel MB hebben we momenteel in gebruik op onze Gmail-account?

 

***Related Posts***
14/12/2010: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides trailer + posters
04/06/2010: Depp heeft oogje op Astrid Berges-Frisbey
22/11/2009: Depp krijgt “slechts” 35 miljoen voor On Stranger Tides
07/10/2008: Depp krijgt $56M voor Pirates of the Caribbean 4
12/11/2006: Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End