De FilmBlog geeft 10 Operation Flashpoint games weg

Vorig weekend releaste Codemasters de meest realistische en meest intelligente oorlogs first person shooter van het moment: Operation Flashpoint: Red River. Ondertussen is dit al de 3de game in de gevierde franchise en de game heeft een hoog realiteitsgehalte. Ook de makers hebben alles heel cinematografisch ingeblikt en schakelden de hulp in van de regisseur van de gevierde oorlogsserie “Generation Kill” voor het maken van de cinematicals in het game. van deze filmblog.

En bij deze gelegenheid schenkt De FilmBlog vijf PS3 exemplaren én vijf PC exemplaren van het game weg voor de trouwe lezers.


wedstrijd,Operation Flashpoint,red river,codemasters,Generation Kill,ps3

Om één van deze 10 games te winnen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. !!Geef aan of jullie bij voorkeur een PS3 of PC exemplaar wensen!!

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op vrijdag 6 mei 2011. Jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Enkel filmfreaks woonachtig te België zijn toegelaten. De tien deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen een exemplaar van Operation Flashpoint: Red River. In geval van ex aequo zullen de tien winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag.

Volg de correcte antwoorden in mei zoals gewoonlijk op de Twitter-account van De FilmBlog.
Succes !

[ Zoek de Filmtitels ]

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

wedstrijd,operation flashpoint,red river,codemasters,generation kill,ps3

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

Schiftingsvraag: Hoeveel uren én minuten heeft het me gekost om Dead Space 2 op Zealot niveau uit te spelen?


*** Operation Flashpoint: Red River game promo ***