De FilmBlog geeft 5 Unstoppable combopacks weg

Op woensdag 16 maart heeft Twentieth Century Fox Home Entertainment de actieprent Unstoppable (2010) uitgebracht op blu-ray en dvd. En bij deze gelegenheid schenkt De FilmBlog 5 combopacks weg (blu-ray + dvd) aan de trouwe lezers van deze filmblog. Dit is ondertussen al de 5de samenwerking tussen Denzel Washington en regisseur Tony Scott, en de formule werpt nog steeds zijn vruchten af.

Korte inhoud: Een op hol geslagen 800 meter lange goederentrein met aan boord brandbare vloeistoffen en giftige chemicaliën raast op een grote stad af. Het spoorwegbedrijf werkt koortsachtig samen met het personeel en ingenieurs om de trein te stoppen. Een ingenieur (Denzel Washington) en een conducteur (Chris Pine) besluiten de trein na te jagen in een aparte locomotief voordat deze ontspoort in een bocht en de giftige lading de complete stad zal verwoesten. Wanneer de tv-stations weet hebben van het gebeuren wordt het een echt media-spektakel waarbij hun gezinnen angstvallig moeten toekijken hoe die twee dit gevaarte op sporen tot stilstand moeten brengen.


unstoppable,denzel washington,chris pine,wedstrijd

Om één van deze 5 combopacks te winnen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels op de 10 beeldvragen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam en officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op donderdag 31 maart 2011. Jullie eerste email telt (denk dus goed na alvorens in te sturen). Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Enkel filmfreaks woonachtig te België zijn toegelaten. De vijf deelnemers met de meeste correcte antwoorden winnen één combopack van Unstoppable. In geval van ex aequo zullen de vijf winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Volg de correcte antwoorden in april op de Twitter-account van De FilmBlog.
Succes !

 

[ Zoek de Filmtitels ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

Schiftingsvraag: Ik heb vorige maand een film gemaakt voor Het Station/NMBS. Hoeveel seconden beeldmateriaal heb ik in het totaal gedraaid om uiteindelijk maar een afgewerkte film van 5 minuten af te leveren?


***Unstoppable trailer ***

***Related Post***
11/11/2010: Opnieuw een film met treinen voor Tony Scott en Denzel Washington