Julia Roberts als boze heks in Mirror Mirror

Vorig jaar werd al bekend dat er een Snow White film zou komen genaamd Mirror Mirror (2012). Nu blijkt dat de makers al een actrice hebben gevonden om de boze heks te spelen, en niet de minste.

En tot verrassing van velen zou dit actrice Julia Roberts worden. Geen foute keuze als je het mij vraagt. De collega’s van Monsters & Critics schrijven het volgende:

Roberts is set to play the evil queen in the new film by Relativity Media, which will go against the traditional story for a modern telling and will include more comedy and adventure, according to Variety.

The heroine will team up with seven dwarves as she battles her evil stepmother to regain the kingdom that is rightfully hers.

De regisseur van dienst is de Indische Tarsem Singh (The Fall, The Cell) die zich nog wel eens kan verslikken in visueel vertier die de inhoud compleet overschaduwt. Anderzijds zijn het wel eigenzinnige films die een verontrustende indruk achterlaten. En misschien is zoiets wel nodig voor de verfilming van een sprookje, die uiteindelijk ook iets akelig kan en mag zijn. Een beetje op zijn Tim Burton’s maar dan veel beter dan bij zijn laatste sprookjes-adaptatie van Alice in Wonderland.

Mooie actrices casten als villains, het blijft heel tricky, maar anderzijds is Roberts ook geen 20 meer en heeft ze voldoende ervaring om eens een rol te spelen die misschien niet meteen op haar lijf is geplakt. Ze zullen echter wel moeten uitpakken met een nog knappere actrice voor de rol van sneeuwwitje. Misschien een zien of het Amerikaanse model Emily DiDonato kan acteren of eens peilen of Alison Brie beschikbaar is. Camilla Belle zou misschien ook een goede aanwinst zijn. Maar de naam die het meest valt voor de rol van sneeuwwitje is Lily Collins. Die casting zou er in ieder geval snel moeten komen, als ze de film nog dit jaar willen klaar hebben.


snow white,julia roberts,tarsem singh,sprookje,the fall,the cell,emily didonato,alison brie,camilla belle,mirror mirrorsnow white,julia roberts,tarsem singh,sprookje,the fall,the cell,emily didonato,alison brie,camilla belle,mirror mirrorsnow white,julia roberts,tarsem singh,sprookje,the fall,the cell,emily didonato,alison brie,camilla belle,mirror mirror

***Related Posts***
12/02/2011: Famke Janssen als boze heks in Hans & Grietje verfilming
14/06/2010: Snow White in de maak

1 Comment

  1. Stefaan

    Mooie foto van Roberts, maar zal inderdaad wel wat raar zijn om haar te zien in de rol van heks. Zo slecht ziet ze er niet uit.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *