Cobie Smulders op auditie voor The Avengers

Ik denk niet dat er veel onder jullie al gehoord hebben van actrice Cobie Smulders. Maar jullie hebben misschien al gehoord van de naam ‘Robin Scherbatsky’. Dat is het personage dat ze vertolkt in de knettergekke tv-serie “How I Met Your Mother”, die een beetje de opvolger is van Friends.

Cobie zal binnenkort deelnemen aan een auditie voor een langspeelfilm, en dan nog wel voor de comic-adaptatie The Avengers (2012) – niet te verwarren met de tv-serie uit de jaren 60 met John Steed en Emma Peel, en waarvan ze ook al een vreselijke remake hebben gemaakt, genaamd The Avengers (1998).

De mensen van MovieWeb hebben het nieuws gebracht: Samuel L. Jackson revealed last week on Late Night with Jimmy Fallon that his Nick Fury character would be getting a female sidekick in The Avengers. Soon after, it was revealed that Jessica Lucas, Cobie Smulders, and Mary Elizabeth Winstead were all auditioning for this unspecified character, with V’s Morena Baccarin apparently in the lead.

Today, it has been announced that How I Met Your Mother’s Cobie Smulders is now the top contender, and that Marvel Studios is close to signing the actress as Samuel L. Jackson’s sidekick. The character is actually S.H.I.E.L.D. agent Maria Hill, and a deal could be done before the weekend is out.

Het is een soort ensemble-film met tal van superhelden, geregisseerd door de Firefly-regisseur Joss Whedon. Het leuke aan het project is dat er heel wat grote namen hebben toegezegd. Robert Downey Jr. speelt effectief Tony Stark aka. Iron Man, Scarlett Johansson speelt Natasha Romanoff aka. Black Widow, Chris Hemsworth speelt
Thor, Samuel L. Jackson speelt Nick Fury en Chris Evans vertolkt opnieuw Steve Rogers aka. Captain America. Maar we zien ook Jeremy Renner in de rol van Clint Barton aka. Hawkeye en Mark Ruffalo speelt Bruce Banner aka. The Incredible Hulk.

Cobie Smulders heeft een onweerstaanbare charme en is tevens een aantrekkelijke vrouw die heel goed met komedie overweg kan. Of ze een iets meer dramatische rol zal aankunnen valt nog te bezien. Ik denk het wel, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd of de tv-actrice die in haar rol van Robin zal vervallen. Vooral komedie-acteurs hebben vaak moeite hun typetje van zich afte werpen. Maar we zullen zien. Ik kan haast wachten op die eerste trailer.

***Related Posts***
23/05/2012: The Avengers filmbespreking
16/07/2010: Mark Rufallo is de nieuwe Hulk in The Avengers film
09/06/2010: Captain America: The First Avenger
18/05/2009: Chris Hemsworth voor Thor, the Thunder God
18/02/2009: Scarlett Johansson wordt Black Widow
17/09/2008: Geen Hulk meer voor Edward Norton

2 Comments

 1. Aless

  Ik denk nu wel dat Robert Downey Jr. een beetje de show gaat stelen en dat al de rest gedoemd is om een figurantenrol te spelen.
  ‘How I met your mother’ nog nooit gezien. Moet nog veel series bekijken…

  Reply
 2. accu

  Maar wat zal het verhaal dat zijn? Mooie casting, maar wat? Gaan ze vechten tegen elkaar? Is er een main villain? Ik ken de trip niet dus weet niet goed wat ik hier moet van verwachten.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *