Antwoorden van de Let Me In Quiz


let_me_in_ver2.jpglet_me_in_ver1.jpglet_me_in_ver3.jpg

En hier zijn dan de antwoorden op de Let Me In Quiz. Heel wat mensen met een 10 op 10, dus de schiftingsvraag kwam zeker van pas. Er waren ook een aantal deelnemers uit Nederland, maar spijtig genoeg konden voor deze quiz enkel mensen uit België in aanmerking komen voor een prijs. Toch bedankt aan alle deelnemers van de quiz. De correcte antwoorden op de beeldvragen zijn:


1. VAN HELSING
2. THIRST of BAKJWI
3. DRACULA of BRAM STOKER’S DRACULA
4. FROSTBITEN of FROSTBITTEN of FROSTBITE
5. NEW MOON of (THE) TWILIGHT (SAGA): NEW MOON
6. FROM DUSK TILL DAWN
7. 30 DAYS OF NIGHT
8. UNDERWORLD
9. DAYBREAKERS
10. BLADE

Antwoord schiftingsvraag= 1873

De 5 winnaars ontvangen binnenkort een duo-ticket voor Let Me In (2010). Gefeliciteerd! Met het ticket kan je in een Kinepolis bioscoop naar keuze deze film gratis gaan bekijken, zolang de film er geprogrammeerd zal zijn. Blijf De FilmBlog volgen voor meer filmnieuws, reviews en wedstrijden.

***Related Post***
11/01/2011: Let Me In filmquiz