Bar Refaeli maakt haar debuut met Session

Het 25-jarige model en vriendinnetje van Leonardo DiCaprio, de schone Israelische Bar Refaeli heeft haar eerste rol te pakken, in het psychologische suspense drama Session (2011) van de vrij onbekende Israelische regisseur Haim Bouzaglo.

Korte inhoud: Dr. Jake Tellman (Tom Bower) is een verveelde psychiater die zijn dagen afwisselt met werk en een affaire. Dat laatste heeft hij met zijn assistente, een gescheiden vrouw met twee kinderen. Op een dag wordt zijn routine verstoord door de knappe jonge serveerster Eden (Bar Refaeli) die bij de sushibar werkt waar Jake iedere dag eet. Hij nodigt haar uit voor een gratis sessie met hem. Tijdens het voortduren van de sessies raakt hij al meer door haar geobsedeerd, wanneer zij haar band met de realiteit verliest.

Op het eerste gezicht lijkt het wel een soort Final Analysis (1992) film, met dit verschil dat de psychiater en zijn patiënt waarschijnlijk geen relatie zullen beginnen, gezien het leeftijdsverschil. Enkel een acteur van het kaliber van Robert De Niro kan dit alsnog overbruggen (cf. Stone (2010)). Ik denk eerder date r mogelijks een romance in zit met tegenspeler Gil Hacohen, die een 5tal jaartjes geleden te zien was in die gekke slasher film Tamara (2005) (zie poster) van de makers van The Final Destination.

Veel details zijn er nog niet bekend, maar iedereen wil natuurlijk weten of er achter de godinnen-lichaam van Bar ook nog een talentvolle actrice schuil gaat. Ze stond al eerder voor de camera is de waardeloze serie “Pick Up”, maar dit zal haar eerste echte test worden. Tevens ook een test voor de regisseur, die voor het eerst op Amerikaans grondgebied zal draaien. Session komt op 8 mei 2011 uit in de States. Mochten jullie niets afweten van die knappe dame, heb ik onder deze post een aantal afbeeldingen gezet. Laat het schuimbekken maar beginnen.

2 Comments

  1. fabian

    schoon madam, maar het verhaal spreekt me niet aan. Het zal blijven bij schuimbekkend staren naar de afbeeldingen 🙂

    Reply
  2. Baladur

    Mooie collectie pics maar net zoals Fabian sta ik niet meteen te springen om dit te zien.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *