Catfight tussen Katie Holmes en Anne Hathaway

Er is een catfight aan de gang tussen Katie Holmes en Anne Hathaway. Katie kan Anne niet meer zien nadat de actrice uit Love and Other Drugs (2010) van haar een parodie heeft gemaakt in The Miley Cyrus Show. En nu Anne de Oscars zal hosten dit jaar zullen naar alle waarschijnlijkheid Katie en Tom Cruise hun kat sturen naar de ceremonie. Niet meteen een groot verlies want beiden hebben geen films die Oscar waardig waren in 2010.

En van wat we mogen vernemen van insiders zou het heel diep zitten bij Kate, die eigenlijk dacht dat Anne een goede vriendin van haar was. In 2008 steunde Katie Anne bij haar breuk met Raffaello Follieri, ze gingen zelfs samen naar een concert van Tina Turner. Katie had het gevoel dat ze een echte vriendin was tijdens een moeilijke periode, en daarom voelt ze zich verraden dat Anne haar belachelijk maakte op nationale tv. Komt daar nog bij dat de parodie van Katie Holmes (zie video onderaan de tekst) buitengewoon treffend was (cf. Katie Holmes in een interview), maakt alles nog een beetje erger. Anne zou Katie zelfs niet gewaarschuwd dat zoiets op tv zou worden uitgezonden. Daarom willen ze liever niet dat hun wegen elkaar kruisen op de red carpet, zo luidt het.

Maar ja, dergelijke uitingen hebben meestal wel het averechts effect. Misschien zal Anne er zelfs nog een schepje op doen tijdens haar openings-performance. Ik kan haast wachten om het te zien. En de Oscars zullen dit jaar op 27 februari 2011 te volgen zijn.

5 Comments

 1. sofie

  haha ! Anne doet dat zaaaalig! Denk dat Katie het allemaal niet te serieus moet nemen en op haar beurt eens Hathaway moet imiteren.

  Reply
 2. Bobby

  Het is een skit van Saterday night live 🙂

  Reply
 3. margot

  Anne Hathaway is een schat en tevens een fantastische actrice 🙂
  Katie Holmes daarentegen, van waar kennen we die ook al weer. Oh ja, Tom Cruise.

  Reply
 4. johan

  Wanneer wordt SNL weer eens grappig?

  Reply
 5. dominiek

  LOL! Ik heb nooit een aflevering van SNL gezien. Waarom brengen ze die zaken niet eens uit op ons net, misschien in plaats van oersaaie series als NCIS.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *