Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides trailer

Het heeft een tijdje geduurd maar hier is dan uiteindelijk de trailer van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) van Rob Marshall, de filmDepp zomaar eventjes 35 miljoen dollar voor kreeg.

pirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailer

En het heeft er alle schijn van dat het wederom een film om te lachen wordt, in dezelfde lijn als de vorige. Het filterdun verhaaltje, die volledig gesponnen is rond Jack Sparrow, zal nauwelijks opvallen. De sets en de actie-sequenties zien er weer verbluffend uit. Uiteindelijk zijn de films een soort Disney pretpark-achtbaan waar het de bedoeling is om zich te amuseren. Hopelijk wordt dit piraten-avontuur beter dan de vorige film.

Korte inhoud: Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige ‘Fontein van de Jeugd’ te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

Niet Penélope Cruz maar wel Ian McShane is de reden om alsnog naar deze film te gaan zien. De “Deadwood”-acteur is gewoon geknipt voor de rol van piraat Blackbeard en in de trailer vliegen de vonken al van zijn vertolking. En het is een verademing om zoveel nieuwe gezichten te zien, en nog meer om een pak gezichten niet te zien (ik heb het dan met name over de overbodige Orlando Bloom of die irritante Voodoo Lady). En van gezichten gesproken, wat is die lelijke muggenbeet-tattoo op het gezicht van Depp? Hopelijk wordt dat geen vervelende afleiding gedurende de ganse film.

Wat betreft de trailer: die is waardeloos! Er wordt teveel getoond en teveel herhaald. Je hebt de indruk dat ze er alle grote scènes hebben ingestoken op dramatische muziek, en dan alles verknipt met korte intermezo’s van Depp die iets banaals vertelt of een grapje verkoopt. Ik herinner me nog de trailers van die eerste PotC films, waar de beelden je bijna schrik aanjoegen. Op z’n minst was het buitengewoon knappe sfeerschepping, hier heb je een traditionele actie-trailer waar alles een beetje op een hoopje wordt gegooid. Los van Ian McShane en Penélope Cruz die een mooie introductie krijgen, zit er niets in de film die me aanspreekt. Zelfs de zombies en de zeemeerminnen niet. Dat de film met minder budget is gemaakt dan de vorige film, stoort me niet, maar je merkt wel het verschil. Laten we in ieder geval hopen dat het drama hoger zal komen te liggen dan het spektakel.


*** Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides trailer ***

*** Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides HQ-posters***

pirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailerpirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailerpirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailerpirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailer

pirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailerpirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailerpirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailerpirates of the caribbean,on stranger tides,penelope cruz,ian mcshane,johnny depp,rob marshall,deadwood,trailer

***Related Posts***
04/06/2010: Depp heeft oogje op Astrid Berges-Frisbey
22/11/2009: Depp krijgt “slechts” 35 miljoen voor On Stranger Tides
07/10/2008: Depp krijgt $56M voor Pirates of the Caribbean 4
12/11/2006: Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End

5 Comments

 1. geoffrey

  Eindelijk! Eigenlijk zijn het leuke verstand-op-nul filmpjes met mooie decors en uitgebreide actiescenes.Het plot is geheel bijkomstig.
  Ik mis wel Keira Knightley. kvind penelope cruz zo een beetje het vreemde eendje in het gezelschap.

  Reply
 2. Aless

  Goed dat ze Orlando en Keira hebben laten varen!! Geen verspilling meer van tijd met de zoveelste split tussen die twee. Toch was bij eerste gevoel bij het zien van de trailer “been there, seen that”.

  Reply
 3. kons

  Enkel deel 2 was ontspannend , de rest was te ingewikkeld voor zijn eigen goed. Kan iemand van jullie mij eens het plot uitleggen van PotC 3?!

  Reply
 4. johan

  ik wordt alleen al gek van die muziek.. een flinke smet op de naam van zimmer

  Reply
 5. Stijn

  Ook wij vonden potc 3 geen hoogvlieger, waar ging dat weer over?
  Maar je moet wel potc 4 een kans geven, vind ik. De nieuwe acteurs/actrices kunnen de films de nodige verfrissing bieden?

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *