Martini Gold by Dolce & Gabbana

We kennen onderhands wel tot vervelens toe alle Martini spotjes van George Clooney, maar ondertussen is er ook één met de nog steeds bloedmooie Monica Bellucci. En de spot ziet er geweldig uit! Hoe kon het ook anders met een talentvolle regisseur als Jonas Åkerlund, die ondermeer de spot van Telephone van Lady Gaga.

martini_gold_monica_bellucci_01.jpgmartini_gold_monica_bellucci_02.jpg
Directed by Jonas Åkerlund © Dolce & Gabbana

Het filmpje is een duidelijke knipoogje naar Federico Fellini’s La Dolce Vita (1960). De film werd opgenomen in Rome en alles werd in post-productie naar het zwart/wit getrokken met uitzondering van de gouden Martini. Is Dolce & Gabbana geen kleding merk? Yup, maar het bedrijf heeft al langer interesse vertoond in de sector van de alcoholische dranken. Ze zijn tevens al in het bezit van een aantal cocktail-bars. Domenico Dolce en Stefano Gabbana zien we trouwens in de bar, waar Monica een gouden fles Martini boven haalt.2 Comments

  1. Pak-Man

    Toen ik het filmpje zag dacht ik meteen aan Malena. Ook met Bellucci in Italie van tijdens de tweede wereldoorlog. Mooi filmpje.

    Reply
  2. Aless

    Monica is en blijft een buitengewoon mooie vrouw, waar zelfs een Angelina Jolie nog niet kan aan tippen. Je hoeft dan al geen goeie cameraman te hebben om mooie beeldjes te schieten van haar.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *