Tom Hardy krijgt hoofdrol in Batman 3, Naomi Watts als Catwoman?

Tom Hardy is momenteel bezig aan zijn opmars in Tinseltown. De Brit schitterde vorig jaar in de gevangenisdrama Bronson (2008) en werd daarna door George Miller himself gecast in de opkomende Mad Max: Fury Road (2012) als Max Rockatansky. Verder had hij dit jaar een leuke bijrol in Inception (2010).

Critici over heel de wereld hebben niets dan lof voor zijn frisse uitstraling, charisma en bovenal zijn sublieme vertolking als dolgedraaide gevangene in Bronson. Dus vrees niet, hij kan acteren en protegé Christopher Nolan gaat hem niet voor niets dergelijke grote rol cadeau geven. Het is misschien gewaagd om te zeggen, maar ik zie hem capabel om een Oscarwaardige rol neer te zetten naar het voorbeeld van Heath Ledger.


batman_catwoman.jpg
© https://fanartexhibit.wordpress.com/author/joshmc/

Chris Nolan kennende, houdt hij graag de ontwikkeling van zijn films zo veel mogelijk voor zichzelf en zijn crew en wil hij momenteel dan ook niets kwijt over de rol die Hardy mag gaan vertolken. Mijn gok is Bane of Robin: kijk maar naar zijn looks in Bronson (Bane), en zijn look in het dagelijkse leven (Robin). De als nichterige sidekick gedoemde Robin lijkt velen misschien uit den boze, toch meen ik dat Christopher de kwaliteiten heeft om dit personage nieuw leven in te blazen.

Op het internet gonsde het maanden lang van de geruchten dat Joseph-Gordon Levitt of Leonardo Di Caprio Edward Enigma ging spelen: The Riddler dus. Deze geruchten zijn recent door Nolan van tafel geveegd: er is geen sprake van The Riddler in The Dark Knight Rises (2012). Gelukkig maar, want dit personage heeft veel te veel gelijkenissen met The Joker…

Ik persoonlijk hoop op de terugkeer van The Penguin (James Gandolfini lijkt me de ideale keuze) en Catwoman. (Naomi Watts in latexpakje zou me wel kunnen bekoren). Nu, begin deze week dook bij Aint It Cool News en Deadline Hollywood het merkwaardige bericht op dat The Dark Knight Rises maar liefst 2 vrouwelijke hoofdrollen zal tellen, waarvan 1 nieuwe love-interest voor Bruce Wayne en 1 villian! Ik denk dus logischerwijze aan Catwoman of in tweede instantie Poison Ivy, of misschien wel Harley Quinn. Nolan zou volgende capabele actrices in gedachten hebben:

Of dit weer het zoveelste valse gerucht is valt af te wachten natuurlijk, al heeft ‘Deadline Hollywood’ alvast geen kwalijke reputatie als het gaat om casting-geruchten bij dergelijke projecten. Het officiële bericht vindt u hier. Ik en rest van de Batman-fans dromen verder en hopen dat Nolan het succes van The Dark Knight kan evenaren.

***Related Posts***
09/08/2012: The Dark Knight Rises review
27/05/2012: The Dark Knight Rises posters en banners
05/05/2012: The Dark Knight Rises trailer #3
21/12/2011: The Dark Knight Rises trailer analyse
15/12/2011: Gitzwarte poster
06/08/2011: Eerste afbeeldingen The Dark Knight Rises en Man of Steel
20/07/2011: The Dark Knight Rises teaser trailer
20/01/2011: Anne Hathaway wordt de nieuwe Catwoman – HQ pics
02/12/2010: Komt The Joker terug in The Dark Knight Rises?
01/08/2008: The Dark Knight review
17/06/2005: Batman Begins review

4 Comments

 1. bennett

  Die titel vind ik wel een beetje dom. Doet me trouwens denken aan die barslechte Hannibal Rising film, dan misschien nog beter gewoon ‘Gotham’.
  Ik vind dat de Joker terug moet komen. Dan personage kan je gewoon niet aan de kant zetten. En als je Joker zegt, zeg je meteen ook Harley Quinn.

  Reply
 2. scheffers

  ik had toch wel gegokt op the riddler, …. had nolan denk ik best wat leuks van kunnen breien.. maar we gaan het zien, ben benieuwd!!

  Reply
 3. Accu

  The Riddler is wel een leuk personage. Ik zou liever hebben dat ze The Joker even met rust laten. Het overlijden van Heath ligt nog te fris in het geheugen en dat zou teveel stof doen opwaaien. Gewoon vertrekken met een nieuwe villain, én waarom geen Catwoman. Al was het maar op die Halle Berry film door te slikken. 🙂

  Reply
 4. jero

  als eeuwige naomi watts-fan zie ik haar toch liever in een ander soort films bv david lynch of woody allen

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *