Friends with Benefits trailer

Justin Timberlake (pic) vertolkt niet alleen een rol in de uitstekende The Social Network (2010), maar zal weldra ook te zien zijn in Friends with Benefits (2011), de derde film van Will Gluck, die reeds indruk maakte als komedie-regisseur met Fired Up! (2009) en Easy A (2010).

Korte inhoud: Dylan (Justin Timberlake) en Jamie (Mila Kunis) zijn al vanaf jongs af aan vrienden. Ze zijn echter beide vrijgezel en vinden elkaar wel erg leuk. Ze besluiten een relatie aan te gaan, romantisch te doen en vooral veel seks te hebben. Maar omdat ze nu besloten hebben niet meer normale ”vrienden” te zijn, gaat dit niet zonder slag of stoot.


friends with benefits,will gluck,easy a,fired up,justin timberlake,emma stone,woody harrelson,mila kunis,richard jenkins,jenna elfman,trailerfriends with benefits,will gluck,easy a,fired up,justin timberlake,emma stone,woody harrelson,mila kunis,richard jenkins,jenna elfman,trailerfriends with benefits,will gluck,easy a,fired up,justin timberlake,emma stone,woody harrelson,mila kunis,richard jenkins,jenna elfman,trailer

Ook Emma Stone (pic) is wederom van de partij. Zij stapelt ondertussen de ene film na de andere op. Ook Woody Harrelson heeft een rol in de film, tezamen met Richard Jenkins en tv-actrice Jenna Elfman. Friends with Benefits zou een romantische komedie moeten zijn voor volwassenen met een R-rating. Met andere woorden veel bloot en seks…hoewel ik betwijfel dat Emma Stone uit de kleren zal gaan. Over Mila Kunis (pic) ben ik minder zeker. De trailer ziet er anders wel héél braafjes uit.

Het lijkt erop dat dit een typische “chick-flick” (meidenfilm) zal worden, die de formule van: boy-meets-girl, boy-struggle-with-girl, break-up, come-together, boy-and-girl-forever-happy. Of toch iets volgens dit patroon. Het blijft uiteindelijk nog wel de vraag hoe de chemie zal werken tussen Timberlake en Kunis. Hopelijk wordt het beter dan No Strings Attached (2011), wat eigenlijk een beetje dezelfde film is, maar dan met andere acteurs.


*** Friends with Benefits trailer ***

1 Comment

  1. Brechten

    Trailer spreekt me echt niet aan , lijkt een soort tv-film. Timberlake is goed in komediefilms, maar sucks in drama. just sayin’ .

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *