De zomer van 2011 wordt bloedheet !

Ik weet niet wat jullie ervan denken, maar ook al moet de winter nog beginnen sta ik al te verlangen naar de zomer van 2011. Niet alleen voor het mooie weer, maar zeker voor wat ons allemaal te wachten staat. Er zal een ware titanenstrijd uitgevochten worden onder de verschillende studio’s die elk hun blockbusters aan het klaarstomen zijn voor de zomer-release. Het wordt tevens een explosieve zomer met heel wat cgi-geweld. Filmfans houden er best rekening mee wanneer ze de vakantie plannen in die periode.


thor.jpggreen_lantern.jpg

Wat komt er zo allemaal uit. Wel, laten we misschien beginnen met Thor (2011) van regisseur Kenneth Branagh. Daarnaast is er uiteraard de comic-adaptatie Green Lantern (2011) van de talentvolle actie-regisseur Martin Campbell. Ik moet er nog over spreken op deze filmblog, maar er is ook de nieuwe X-Men film, X-Men: First Class (2011) van die andere talentvolle regisseur Matthew Vaughn.


conan.jpgcars_2.jpgdeathly_hallows.jpg

Laten we ook Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 (2011) niet vergeten die waarschijnlijk nog meer volk zal trekken dan het eerste deel. Er is dan ook nog de nieuwe science-fiction thriller van J.J. Abrams, de mysterieuze Super 8 (2011). Ik verwacht trouwens ook veel van Rise of the Apes (2011) van Rupert Wyatt en de komedie The Hangover 2 (2011) die ook massaal veel volk zal trekken. Voor de liefhebbers van Michael Bay is er uiteraard ook nog Transformers: The Dark of the Moon (2011). Tot slot is er ook nog Cowboys & Aliens (2011) van de Iron Man regisseur Jon Favreau en de reboot van Conan (2011) en Captain America: The First Avenger (2011) van Joe Johnston.

En voor de jongsten onder ons is er ook nog Cars 2 (2011), Kung Fu Panda 2 (2011) en The Smurfs (2011). En wie weet, komen er gaandeweg nog een paar films bij.

5 Comments

 1. Miiki

  Ook 2012 zal er heftig aan toe gaan:
  – The Dark Knight Rises
  – Star Trek 2
  – de nieuwe Spiderman
  – The Avengers
  – MIB 3
  – Ghost Rider 2
  – …

  Reply
 2. Kenneth

  Ik kijk vooral uit naar Super 8, en ben ook zéér benieuwd wat ze er van bakken met de Conan reboot. Hopelijk behouden een fikse dosis bloed en bloot, en gaan ze niet de kindvriendelijke toer op.

  Reply
 3. Stefaan

  Ben zelf wel benieuwd naar Thor, zeker omwille van Kenneth Branagh die voor het eerst een comic-adaptatie zal verfilmen. Levert altijd wel boeiende cinema op. Ook de cast mag er zijn. Green Lantern daarentegen, daar lig ik niet wakker van. Vond de comic op zich ook wat overdreven. Ik verwacht veel cgi, weinig inhoud.

  Reply
 4. Bjorn

  Ik ben benieuwd naar Captain America. De eerste schetsen zagen er wel indrukwekkend uit. Super 8 lijkt ook wel bijzonder. Een beetje als Cloverfield.

  Reply
 5. johan

  De Green Lantern trailer: http://trailers.apple.com/trailers/wb/greenlantern/
  Helaas niet zo overtuigend..

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *