Daft Punk goes Tron Legacy met “Derezzed”

De fans van geslaagde techno-muziek zullen hier mogen smullen van de zopas uitgebrachte en exclusieve release van de Tron videoclip “Derezzed” van het Daft Punk duo, en dit allemaal op verse beelden van Tron Legacy (2010) in regie van Joseph Kosinski.


tron_legacy_002.jpgtron_legacy_001.jpgtron_legacy_003.jpg

Korte inhoud: TRON: LEGACY is een high-tech 3D avontuur dat zich afspeelt in een digitale wereld zoals nog nooit eerder in de bioscoop te zien was. Sam Flynn (Garrett Hedlund), de 27 jaar oude rebelse zoon van Kevin Flynn (Jeff Bridges) doet onderzoek naar de verdwijning van zijn vader, ooit bekend als ’s werelds vooraanstaande gameontwikkelaar. Tijdens zijn zoektocht leidt een vreemd signaal, afkomstig van zijn vader, hem naar Flynn’s Arcade waar hij in de digitale wereld van TRON wordt getrokken. Dezelfde wereld waar zijn vader al 20 jaar blijkt te leven. Samen met Kevin’s vertrouweling Quorra (Olivia Wilde) komen vader en zoon in een levensgevaarlijk gevecht terecht met een meedogenloze vijand. Zij moeten zien te ontsnappen uit een prachtige visuele cyberwereld met nog nooit eerder uitgevonden voertuigen, wapens en landschappen. Een wereld die niet alleen heel geavanceerd blijkt te zijn, maar ook heel erg gevaarlijk.

De film draait vanaf 26 januari 2011 in onze zalen!


*** Daft Punk “Derezzed” videoclip ***


***Related Posts***
23/07/2010: Nieuwe Tron Legacy trailer
12/12/2009: Tron Legacy met Jeff Bridges
13/01/2005: Tron krijgt waarschijnlijk een sequel

3 Comments

 1. Dominiek

  Ik wacht nog steeds op de ware opvolger van Avatar wat betreft 3D. Heb al veel geld verspild aan dwaze 3D-effectjes die je van een half uur ziet aankomen. Deze zou wel een andere dimensie kunnen geven in 3D.

  Reply
 2. joris

  Ik hoop dat die 3D-rage snel voorbij zal zijn, maar los van dit kijk ik wel uit naar die film.

  Reply
 3. Sam Woud

  Filmmuziek van Daft Punk? Interstella 5555 als animatiefilm van het album Discovery. Vele malen cooler! Lees er een stuk over, getiteld “Ladies and Gentlemen: We Got Him”

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.