Nagasaki Deadline voor Spike Lee

Spike Lee heeft zijn nieuwe filmproject te pakken, en dit met dank aan James Cameron die misschien de productie op zich zal nemen. Het project heet Nagasaki Deadline (2012) en zal een spannende actie-thriller worden. “Wow, wow, wow…wat met Inside Man 2?” –”Not happening.” Er is lang over gepraat, maar hoe maak je van Inside Man (2006) een sequel? Lijkt me geen gemakkelijke klus.

Nagasaki Deadline draait rond een geplaagde FBI-agent die de jacht heeft ingezet op twee terroristen die een aanval plannen op Amerikaanse bodem. Terwijl de federale agenten de lijst met mogelijke verdachten aflopen, begint een helse reis tegen de klok.

Zei iemand Jack Bauer? Als ik niet beter wist zou ik denken dat het hier over de nieuwe “24” film ging. Toch vreemd dat Cameron het project niet zelf wou regisseren. Was het niet sterk genoeg voor zijn instant-succes handen? Toch leuk dat Spike Lee zich wil wagen aan de actie-thriller. Ben benieuwd naar die eerste trailer. Waarschijnlijk zullen we Denzel Washington in de hoofdrol zien, tenzij Spike eens een risico’tje neemt met een andere acteur. De toekomst zal het uitwijzen.

1 Comment

  1. Pakman

    En ik dacht dat het over die WOII film ging met de bom op Nagasaki, maar niet dus. Ben zelf geen grote Spike Lee fan, hoewel ik ‘Inside Man’ wel een leuke film vond. Als Denzel de hoofdrol speelt zal dit wel ok worden.
    Vond het wel grappig dat een idioot ‘Inside Man’ in de praktijk heeft willen zetten.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *