Suicide Girls Must Die!

Hier is een ongewone trailer van een straight-to-dvd reality horrorfilm, genaamd Suicide Girls Must Die! (2010). WTF? Inderdaad, ik besef dat deze drek het bekijken amper waard is, laat staan een vermelding op deze filmblog.

Maar het is er allemaal zo over dat het misschien nog wel een leuke prent is om te zien in het gezelschap van een aantal leutige vrienden en vriendinnen, een tweetal Large Barbecue Pan Pizza’s en 4 bakken Vedette. Zeldzaam zijn de film waar je gewoon doorheen kunt praten zonder ook maar iets van de plot te missen.

Korte inhoud: Twaalf fotomodellen van de website Suicidegirls.com trekken naar een afgelegen huisje voor de opnames van een kalendervideo. Wanneer enkele meiden op mysterieuze wijze verdwijnen, ontaardt de idyllische fotoshoot in een chaotische nachtmerrie.

Kijk, ook al zal de film op niet veel trekken, ik kan geen betere promotie bedenken voor een site. En uiteindelijk nog vrij goedkoop ook. Ik schat een productiekost van 10’000 euro. Je hebt voor die prijs amper een low-low-budget regionaal tv-spotje voor zetels op ATV of TV Brussel. Een dergelijke marketing-strategie is tevens vernieuwend en indien het goed gemaakt is, kan je rekenen op een enorme viral-buzz. Het filmpje belandt zo op tal van websites (zoals deze) en voor je het weet verdubbelt het bezoekers-aantal van de site met de dag. De tagline van deze prent vind ik trouwens geniaal: “No Actors. No Script. No Escape.” Maker Suicide Girls Must Die! (2010) windt er geen doekjes om, het is wat het is: Suicide Girls on the run.

Ik ga hier trouwens meer van genieten dan die gelijkaardige exploitation-splatters met porno-sterren, zoals Lesbian Vampire Killers (2009) of Zombie Strippers (2008). Suicide Girls hebben meer karakter, zijn cooler, en zijn meestal silicone-vrij.

Ik verwacht echter niet dat we de film zullen kunnen huren in het reguliere circuit, dus raad ik de liefhebbers aan om het via het internet op te zoeken. Laat vooral ook een commentaar achter wanneer jullie de film ergens hebben aangetroffen.

*** Suicide Girls Must Die! trailer ***

6 Comments

 1. Wave

  lol; lijkt wel Big Brother the movie. Maar inderdaad een mooie zet om een site in de aandacht te brengen. Nu ken ik die ook 😉

  Reply
 2. Fred

  tzijn geen slanke strippers, dat is duidelijk. Maar vernieuwend is het zeker, voor een keertje worden lelijke dikke en getatoueerde wijven op de hielen gezeten in plaats van all american teenagers.

  Reply
 3. Claas

  komaan, zo dik zijn die meiden niet. Zien er wat mij betreft heel smakelijk uit. De video-korrel van het filmpje maakt alles gewoon iets minder strelend voor het oog.

  Reply
 4. Quote

  Wie deze meiden dik noemt leeft in een waanwereld, ze zien er normaal uit.

  Reply
 5. Dale Cooper

  Ik denk dat Fred een beetje gefrustreerd is dat na jarenlang bij zijn moeder in de kelder te hebben gewoond hij nog steeds geen vrouw aan de haak hebt weten te slaan. En dan zeker niet van dit kaliber.

  Kop op Fred, wellicht kom je nog een keertje uit de kast of kom je een leuke vrouw tegen bij de sociale dienst.

  Reply
 6. Hannes

  Niks tegen die wijven , maar ik heb zo de indruk dat de film op de ballen trekt. Dan nog liever een paranormal activity dan dit soort van goedkope brol.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *