Hallucinerende Inception banners

Hebben jullie gemerkt dat onze brievenbus gespaard is gebleven van een stortvloed aan verkiezingsfolders. Je zou denken dat politici het internet hebben ontdekt, maar daar is het ook huilen met de pet op. Er wordt veel geleuterd op tv in steriele en weinig diepgaande debatten, maar deze verkiezing heeft geen gezicht. Dit moet de minst ambitieuze verkiezing zijn ooit. Het lijkt wel of de politici hun thema van ‘besparen-besparen-besparen’ in de praktijk hebben gezet. Hollywood weet echter beter en ook in tijden van de eeuwige en zelfbestuivende crisis pakken ze uit met uitzinnige campagnes. Wat denken jullie trouwens van de nieuwe banners van Inception (2010), de nieuwe Christopher Nolan prent..

inception_01inception_02

inception_03inception_04

Korte inhoud: Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een meesterdief, gespecialiseerd in het “stelen” van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Cobb is hierdoor een gewilde speler in de verraderlijke nieuwe wereld van bedrijfsspionage, maar dit heeft hem tegelijkertijd ook tot een internationale vluchteling gemaakt, wat hem alles kan kosten wat hij ooit lief had. Nu krijgen Cobb en zijn team van specialisten een nieuwe taak aangeboden. Een ‘laatste’ taak die ervoor kan zorgen dat Cobb zijn oude leven weer terugkrijgt. Deze taak is niet het stelen van een idee, maar het plaatsen van een idee. Als ze slagen, dan kan het de perfecte misdaad zijn. Maar er is ook een levensgevaarlijke vijand, iemand die altijd Cobb’s volgende zet lijkt te voorspellen…

*** Inception trailer ***

***Related Post***
22/09/2009: Inception van Christopher Nolan

3 Comments

 1. Michael

  Die staat nu al een tijdje op mijn verlanglijstje. Leuk dat Nolan niet alleen bezig is met zijn Batmanfilms. Heeft veel weg van The Matrix, maar dan met NOG betere visuele effecten.

  Reply
 2. Annick

  Na het bekijken van deze trailer heb ik er echt het volle vertrouwen in. Eindelijk nog eens een origineel verhaal.

  Reply
 3. Fabian

  Ik probeer meestal in de mate van het mogelijke met niet al te hoge verwachtingen naar een film te gaan. Ik probeer daarom zoveel mogelijk trailers trailers te mijden. Maar ik zag de trailer in de bios en was toch wel erg onder de indruk.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *