Wayne Rooney in Write The Future van Nike

Hier is nog maar eens een knappe tv-spot voor Nike, in regie van de enige echte Alejandro Gonzalez Inarritu (Babel, Amores Perros, 21 Grams). Deze spot genaamd Write The Future is gemaakt door het agentschap Wieden & Kennedy. En dit hadden ze te vertellen over hun nieuwste voetbal-pareltje:

“Every four years, the keys to football heaven are dangled in front of the international elite. Players can write their own future by giving the performance of their lives on the ultimate football stage. This is where players play to be remembered. One goal, one pass, one game-saving tackle can be the difference between fame and forgotten. The Write the Future campaign challenges each athlete to be the one who makes the biggest difference and drives his team to victory.”

Voetballers die jullie wel zullen herkennen (of toch diegene die een beetje het international voetbal volgen), zijn Didier Drogba, Fabio Cannavaro, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Theo Walcott, Cesc Fabregas, Frank Ribery, Iniesta en Wayne Rooney. Maar ook een aantal bekende koppen als Roger Federer, Kobe Bryant, Homer J. Simpson en acteur Gael Garcia Bernal.

2 Comments

 1. Berten

  Za-aa-lig! Dit moet geld hebben gekost, maar het is wel een leuk spotje. Dit moet één van de beste soccer-commercials zijn die ik al ooit heb gezien. Awesome!

  Reply
 2. Stefano

  lol!
  En nu maar wachten op het wederantwoord van Adidas. Ik verwacht grootse dingen , maar beter dan deze Nike-spot zal moeilijk worden.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *